Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Dört üniversite ö rencisi, uyanamadıkları için matematik finaline geç kalırlar ve okula gidince hocaya arabalarının lasti inin patladı ını söylerler.

Hoca önce inanmaz, ama ö rencilerinin yalvarmalarına dayanamayarak, onları 3 gün sonra sınav yapaca ını söyler. Sınav günü gelince hoca, 4 ö rencinin hepsini boş bir salonun ayrı ayrı köşelerine oturtur.

Sınav geçme sistemi şöyledir: 100 üzerinden 50 puan alan herkes sınavı geçebilir. Hocanın hazırladı ı sınavda ise ön sayfada 102ar puanlık 4 tane basit matematik sorusu vardır. Bunları kolayca çözerler. Arka sayfada ise 60 puanlık 1 soru vardır:  Hangi lastik patladı?  =) =) =)

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Yalancı lastik :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
hangi lastik kardessss ?( cok gozeldii ellerine saglik kerdes... :)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
keşke sular kesikti deseymişler =)
komikti...teşekkürler

Ş

ŞEVVAL

Guest
ya ben bunu duymuştum ..ilk okuldaki matematik ö retmenim anlatmıştı..ama devamı öle de ildi..çocukların herbiri başka bir lasti i sölüyo ..ve ö retmende yalanları ortaya çıkarıyo sonra hepsini bırakıyo galiba..tam hatırlamıyorum ama öle bişiydi..neyse çok güzeldi ellerine sa lık.. =) =) =)

Üst Alt