Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
minifesto0jt.gif

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
BU ÇOK GÜZEL JESTİNİZ ÇOK MUTLU ETTİ BENİ,SAĞOLUN, BENDE SİZİ VE BURDAKİ HERKESİ ALLAH İÇİN,ALLAH'I BİLDİĞİMİZ VE İNANDIĞIMIZ İÇİN SEVİYORUM.....

AYRICA HÜZÜN DOLU YAZINIZ ÇOK GÜZELDİ....
YALNIZLIK GÜZEL ŞEYDİR ZOR OLSA DA.....
AMA YALNIZLIK ALLAH'A MAHSUSTUR.......
BİZLER İÇİMİZİ DÖKEBİLECEĞİMİZ SICAK BİR DOSTA HERZAMAN HASRETİZ.....
DOĞRU DOSTLARDAN OLABİLMEK VE ONLARDAN MAHRUM KALMAMAK DUASIYLA....

ayrıca yine bilgisayar uzmanlığınızı gösterdiniz,o ne güzel bir yazı kutusu,nerden aldınız? =) :p :)

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ya exselance kardeş benide üzdün
arkadaşımızn dediği gibi yalnızlık MEVLAYA mahsus

Ayrılık

Ne kadar istemesek de doğduğumuz yerde ömür olmuyor . Ayrılık olarak adlandırdığımız bu gidişleri bazen biz isteriz, bazen hayatın şartları bizi sürükler hani ne deler doğduğun yerde deyilde doyduğun yerde diye...

işte bir sonbahar yaprakları gibi savruluyoruz dünyanın her bir yerine mevla nerden içecek su ve yiyecek lokma nasip ettiyse ,nasıl olursa olsun, ayrılık zordur. ve bu ayrılıklar bize çok çeşitli duygular yaşatır. Bu duyguların bazıları bunaltıcı bazıları çok üzücü olsa da, hepsi normal tepkilerdir ve bu ayrılığ 25 sene yaşayan biri olarak sana çok hak veriyorum kardeşim heleki birde tamamen yalnızsan

biraz özeline gireceğim ama anladığım kadar bekar birisin mevlam
sana tez zamanda hayırlı bir eş nasip etsin bu ayrılığına azda olsa ortak olsun vesselam veddua bu biraz mektup gibi oldu ama kusura bakma kardeşim çok üzüldüm azda olsa sana teselli olsun istedim

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Sevgi, insanlarda doğuştan bulunan bir duygudur. Sevgi, topluma huzuru ve kardeşliği getiren birleştirici bir unsurdur. Kur'an, kalplerin sevgi ile birleşmesine önem verir. Mü'minin gönlü sevgi ile doludur. Kin ve düşmanlık kâfirlerin özelliklerindendir. Allah Teâlâ iman edenlerin kalplerini sevgi ile birleştirmiş, onları bu sevgi ve bağlılıkla güçlendirmiştir. Cenab-ı Hakk şöyle buyuruyor:

"Ve kalplerinin arasını sevgi ile birleştirdi. Yoksa yeryüzünde ne varsa hepsini harcasaydın, yine onların kalplerini birleştiremezdin. Fakat Allah, onların arasını sevgi ile birleştirdi..." (el-Enfal, 8/63).

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
[BLINK]Ne mutlu bu dünyada bir gerçek dost bulabilene[/BLINK]

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR..
özellikle fzehra ablam..annelik duygularınızla çok güzel hissettirmişsiniz duygularınızı..

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Yalnızlık sigara külü kadar yalnızlık
yalnızlık çok zor :(

Allah kimseyi yalnız bırakmasin Exelance

Nurlu_Kalp

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Ya cayi sekersiz iciyorsan??? :D

ALLAH razi olsun "eXeLaNCe" kardes ;)

Süper bir yaziydi...

"Ne mutlu bu dünyada bir gerçek dost bulabilene"...

Ben buldum, ve onu cooooooooooook seviyorum 8)

Onu Yaradana kurban olurum...

VeSSeLaM @}-

Üst Alt