Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

FaniDünya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Eline saglik abi gercekten sahane bir metin hazirlamissin.
Rabbim senden razi olsun. :)

MILLENYUM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
BIZLEREDE AMIN DEMEK DÜSÜYOR VE BU GÜZEL VE MANALI BIR YAZIYI EKLEYEN PERWERDER KARDESIMEDE ELLERINE SAGLIK DIYORUM...

CENABI HAK YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : MILLENYUM
BIZLEREDE AMIN DEMEK DÜSÜYOR VE BU GÜZEL VE MANALI BIR YAZIYI EKLEYEN PERWERDER KARDESIMEDE ELLERINE SAGLIK DIYORUM...

CENABI HAK YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN..

cümlemizin kardeş aramıza ho0ş geldiniz bu arada..

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
herşeyden önce sizleri selamların engüzeli olan Allah(cc)'ın selamıyla selamlarım

Esselamu Aleykum ve Rahmetullah

8 yıldır islami portallerdeyim tek gayem Rızayi İlahidir gittiğim her yerde birşeyler kazanabilmek birşeyler verebilmektir.İslam çizgisi dışına çıkmamak için herzaman sevgi ve saygı çerçevesinde paylaşımlarda bulunmuş kardeşlik ortamı kurmak için elimden geleni yapmışımdır ne olursa olsun kimseyi yüzüstü bırakıp gidecek tiplerden değilim hamdolsun...

ben sanal alemde hiç kimseye ne evli nede bekar olduğumu özel haytımı aktarmamışımdır...sadece Fzehra ablaya bir isim benzerliğinden ve kendisine güvendiğimden çok sevinçli olduğum birgünde kendisne birşeyler anlatmışımdır.....

yoksa başka hiçbir kimseye özel hayatımdan asla bahs etmemişimdir

islam çerçevesi dışında hiçbir dömen çevirmemişimdir bunu yargısız infaz şeklinde vurgulayanları Rabbime havele ediyorummm

Asla kimseye ne umut verdim nede kimseyle kardeşlik dostluk ortamının dışına çıktım ben asla kimsenin msn sini kendime eklemedim beni ekleyenler olmuştur izinsiz asla kimseyle konuşmamışımdır...

Ve asla hiçbir zaman islam tebliğinden kaçmam sanal alemde olsa her zaman gerçekleri savunur her türlü yalandan iftiradan Rabbime sığınırımmm ben elimden geldiğince her zaman her yerde her türlü paylaşıma yardıma kimliğim ne olursa olsun hazırım ve hazır olmaya devam edeceğim biiznillah...

Rabbim herzaman yar ve yardımcınız olsun......

kimseyi yüzüstü bırakıp kaçacaklardan değilim burdayımmmmm

selam ve dua ile....

kardelenn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
GÜZEL BİR YAZIYDI.ELLERİNE SAĞLIK PERWERDER.İNŞALLAH GÜNÜMÜZDE DE BÖYLE BİR SEVGİ ,SAYGI VE DOSTLUĞUN KIYMETİNİ BİLMEK HEPİMİZE NASİP OLUR İNŞALLAH.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Hak rızasına ermek için "KUL HAKKI" na girmemek lazım,kimseleri incitmemek lazım....Malesef ki zaman içerisinde gerek ailemizi,gerek arkadaşlarımızı kırabiliyor yada onlara tarafından kırılabiliyoruz,ama önemli olan hata yapılmışsa bile telafi edebilmek.......Telafisi olmayan hatalardan korusun Rabbim bizleri.....

Üst Alt