Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Allahim sen kimsesiz cocuklara yardim et, savasda cokcuklari öldüren abileri cehennemden hic cikarma.. Annem mi Cennete koydun gibi biz muslumanlarida koy, gunahlarimizi af et biz seni cok seviyoruz allahim adin her gun avimizin icinde geciyo, evimizi meleklerle donat rabbim, geceleri aplamin kuran okuyusundan mahrum etme beni, abimin cadim benim deysindende mahrum etme. seni cok seviyorum allahim SENI COOOOOOOOOOOOOOOOK SEVIYORUM.

Allahim sen kimseyi anasiz babasiz birakma.. kelimelerim yetmiyo sana nasil dua edecegime, agzimdan cikmiyo, ama biliyorum sen beni anliyosun icimdekilerini biliyosun, hayatla nasil savastimi, anne baba sevgisi aradimi.. allahim, bu dunyada bana cektirenlerle ahirette görüstur yarabbim.. butun yapmis oldugum günahlarimi affet.. benide yanina al, yada sabir ver bana kuvvet ver, yasamam icin kardeslerimle yasamam icin, hastaligima bir care bul, dayanacak gücüm varmi daha, isyan etmiyecegim, bunun icin kendii zor tutuyorum.. sana nekadar sükür etsem azdir..semki kimsesizlerin kimsesi güzel allahim..

rabbim hayırlı ölümler nasip eylesin nefsimizle şeytanla bizleri bi an olsun başbaşa bırakmasın günahlarımızı af namazlarımızı dualarımızı kabul etsin ve yardıma muhtaç olan butun ümmet-i muhammediye yardımcı olsun ONA LAYIK BİR KUL EFENDİMİZE LAYIK BİR ÜMMET OLABİLMEYİ NASİP EYLESİN AMİN...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Amin... Rabbim razı olsun çok güzel dualardı

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
amin..allah razı olsun..

sündüse

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
saliha kadın çevresini aydınlatan bir ışıktır.saliha kadın heryerde faydalı olan ve sevilen beklenilendir.saliha kadın yemesi-içmesi ile konuşması-oturması -kalkmasıyla bilinçli yaşayandır.saliha kadın olmak sürekli bir yücelme gayretidir.Ne mutlu saliha kadın olabilenlere...

İnşaAllah bizleride onlardan eylesin Rabbım!

Ellerine sağlık kardeşim...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Rabbim bilerek bilmeyerek işlediğim bütün günahlarımı affet.sen yoktan var eden vardan yok edensin.sen büyüksün,bizi kötülüklerden koru yarabbim.AMİN

Üst Alt