Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Duâ Ederken Acele Etmeyin!

Cenâb-ı Hak buyuruyor:

“Kullarım Sana Ben’i sorduklarında, (bilsinler ki) Ben onlara çok yakınım. Bana duâ edenlerin duâlarını kabûl ederim…” (Bakara, 186)

Rasûlullah (sav) buyurdular:

“Kulun Rabbine en yakın olduğu hâl, secde hâlidir. İşte bu sebeple secdede çok duâ etmeye bakın!” (Müslim, Salât, 215)

Fahr-i Kâinât Efendimiz:

“–Bir kul günah olan veya akrabâsı ile darılmasına yol açan bir şeyi dilemedikçe yahut acele etmedikçe duâsı kabûl olunur.” buyurmuştu.

“–Yâ Rasûlallâh! Acele etmek ne demektir?” diye sordular.

Allâh Rasûlü (sav):

“–Kul; Nice defâlar hep duâ ediyorum da Rabbim duâmı kabûl etmiyor. der. Duâsının hemen kabûl edilmemesi sebebiyle bıkar ve duâyı bırakır. (İşte o zaman acele etmiş olur.)” cevâbını verdi. (Müslim, Zikir, 92)

Her Güne Bir Esma-ül Hüsna (Allah’ın En Güzel İsimleri)

el-Alîm:
Her şeyi bilen, hakkıyla bilendir. Allah-ü Teâlâ’ya nisbet edildiğinde, zaman ve mekân kaydı olmaksızın, olmuş olanı, olmakta olanı ve gelecekte olacak şeyleri; küçük-büyük, gizli-âşikâr her şeyi ve her hadiseyi bilen demektir..

www.2g1d.com

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
ALlah razi hosnut olsun kardesim..:gul:

İman-ı İcmali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Cenâb-ı Hak buyuruyor:

“Kullarım Sana Ben’i sorduklarında, (bilsinler ki) Ben onlara çok yakınım. Bana duâ edenlerin duâlarını kabûl ederim…” (Bakara, 186)

Allah c.c razı olsun inş.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Rabbim c.c. razı ve hoşnut olsun kardeşim.Ellerine ve yüreğine sağlık.ömrüne bereket.
Selam ve dua ile..

_hacı_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
allah razı olsun...rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul eylesin.allah yar ve yardımcımız olsun..

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Kardeşinin gıyabında dua eden hiçbir mü'min yoktur ki melek de: "Bir misli de sana olsun" demesin.
Hadis-i Şerif

Allah razı olsun

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
ALLAH razı olsun emegıne saglık

Üst Alt