Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Ey varlığına son olmayan yüce Yaradanım! Ey bütün noksanlıklardan uzak olan münezzeh olan Rabbim!
Ey yoktan var eden, ey koruyan, gözeten, rızıklandıran ve bizim hakkımızda istediğini takdir edebilecek olan ulu Allahım! Verdiğin nimetler için, İslam dininden olduğum için, sağlığım için, bana ihsan etmiş olduğun sayamayacak kadar çok nimet için sana sayısız hamd olsun.
Adı güzel, kendi güzel Resul'üne salat-ü selam olsun. Rabbim, beni razı olduklarının arasına kat. Bana hayır kapıları aç, dilimi çöz, gönlümü genişlet, bana ümmetinin hayırlılarına verdiğin nimetlerden ver.
Girdiğim yere hayırla girmek, çıktığım yerden hayırla çıkmak nasip et. Şaşırtma, düşürtme, yanıltma ya Allah!
Beni elinden, dilinden hiç kimsenin zarar görmediği kullarından eyle. Öldükten sonra arkasında bir sürü şer bırakanlardan etme beni. Beni hayırla anılanlardan, senin hoşnut olduğun bahtiyarlardan eyle. İşlediğim günahları affet, çünkü ben kulunum senin.
Ben hatalrımdan dolayı senden af dileyebilirim ancak. Beni nefsimle baş başa bırakma.
Ben kendimi korumaya güç yetiremem Allahım, beni sen koru, sen gözet, yaşamımı ve ölümümü benim için hayırlı kıl. Ölümümü bana kolaylaştır. Kabrimi aydınlat yüce Allahım.
Bana hayır işlemek için, kullarına iyilik yapmak için, bana daha çok ibadet ve taatte bulunmak için fırsat ver. Sana sığınırım rızan olmayan her şeyden. Şüphesiz sen her şeyin en doğrusunu bilirsin . (Amin)

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ALLAHım! Verdiğin nimetler için, İslam dininden olduğum için, sağlığım için, bana ihsan etmiş olduğun sayamayacak kadar çok nimet için sana sayısız hamd olsun.

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
"Allahım, tenbellikten, bunaklık vâki' olacak derecede ihtiyarlıktan, ihtiyarlık çöküntüsünden, ma'sıyet mahallerinde bulunmakdan, borçluluktan, kabir fitnesinden, kabir azâbından, ateş fitnesinden, ateş azâbından ve zenginlik fitnesinden sana sığınırım."

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
bizi sensiz bırakmA allahım.(amin)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
bızı Senden uzaklıgın cehennemınden al
hıclıgın atesınden koru YARAB
...
Allah razı amın amın amın cancagzım

busenem19

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Amin.Amin..Amin.. Rabbim dualarımzı kabul etsin inşAllah canım kardeşim

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
bizleride duasiz birakma yarabbi....... hayırlı evlatlar verip bir

fatiha okuyan nesiller insan eyle yarabbi......

mevlam kimseyi duasiz birakmasin........(amin)

fatsali

sude

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Can kardeşim Rabbim razı olsun .Bu kadar güzel dualara ne nedebilir ki AMINNN den baska binlercekez amınn :)

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
DUA MUMİNİN SİLAHIDIR

YÜCE RABBİM YAPILAN TÜM DUALARI KABUL ETSİN VE BİZLERİ ONUN CEMALİNİ GÖRME ŞEREFİNE NAİL OLAN SALİH VE SALİHA MUMİNLERDEN ETSİN.

lila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah razi olsun babamin has evladi dua yurekten oldumu Dualara icabet eden Allah kulunu yalniz birakmaz yurekten dualarimdasiniz Hepinizi Hak için seviyorum :)

Üst Alt