Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
allah cc razı olsun tüm kardeşlerimize rabbim şifasını verir inşallah uhibbum canım sendende allah razı olsun ne muradın varsa versin canım rabbim tüm hastalara acil şifalar versin çok zor hastanedde kalıpta birebir görmek şükür etmemiz gerekiyo her günümüze ...

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Amin abla :)

Allah razı olsun cümlemizden..
Şuan nasıl durumu?

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
durumu aynı bi deişilik yok tedavi devam anlıycan bekliyoruz bakalım dtrlarda bişi demiyolar tedaviye yanıt vermesi bekleniyo sanırım..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Dualarınız hergün artarak geliyor...

Ben başladım... Kardeşlerim, annem ve babacım devam etti. Şimdi de, benim ve kardeşlerimin arkadaşları toplu halde YaSin Hatmi indiriyorlar...

Allahım hastanıza şifa, refakat edenlerinize de sabır versin.

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
Dualarınız hergün artarak geliyor...

Ben başladım... Kardeşlerim, annem ve babacım devam etti. Şimdi de, benim ve kardeşlerimin arkadaşları toplu halde YaSin Hatmi indiriyorlar...

Allahım hastanıza şifa, refakat edenlerinize de sabır versin.

allah razı olsun katresu inşallah sizlerin dualarıyla şifasını bulur rabbim inşallah gençliğine bağışlar vede kardeşim çok üzülüyo onada rabbim sabır verirde eşine sağlıklı kavuşur :(

nicksiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
kardeşimiz korktuğuna uğramasın,umduğuna kavuşsuun inşaallah,şafi şifa versin... rabbim afiyet ver sen muafisin..katkı adına izninizle on tane yasin_i şerife ile başlayalım inşallah..

Üst Alt