Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
kelebeği bilirsiniz, baharın taze çiçek kokularına eşlik eder.. bugün de köyümde küçük bir kelebekle tanıştım.. küçük ve mavi bir kelebek.. küçük bir otun üzerinde ilk gördüğümde onu mavi bir çiçek sandım. ama çiçek uçtu... ardı sıra ben de koştum.. nazlı nazlı kanat çırpıp başka çiçeksiz bir otun üzerine konu verdi.. birden o ot da kelebeğin konuşuyla çiçek açmış gibi oldu. anladım ki, kelebek sadece çiçekleri dolaşıyor değil, gittiği yeri çiçekleştiriyor. anladım ki çiçek sadece baharda geliyor değil, vardığı zamanı bahar eyliyor.. belki, dedim, dua da böyledir, hangi hal üzerinde olursak olalım, dilimize dua değiyorsa, kalbimizden dua sızıyorsa, o hal birden çiçek açıyor, birden bahar oluyor. en zor zamanlarda, en büyük acılarımızda, korku ve ürperti anlarında yaptığımız o güzel yakarışlar, sonucu ne olursa olsun, ebedî baharımızın çiçeği olacak değil mi? bir kelebek gibi uçurun ellerinizden duayı.. hafifçe ve fısıltıyla... Senai Demirci

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
RABBIM gönülden ve samimi bir şekilde dua eden muminlerden eylesin cümlemizi.ve edilen bu duları MEVLAM dergahında kabul buyursun..

zübeyde

abim seni cok özledim:(

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
RABBIM gönülden ve samimi bir şekilde dua eden muminlerden eylesin cümlemizi.ve edilen bu duları MEVLAM dergahında kabul buyursun..
amin allah razı olsun
melegim çok güzel bi yazıydı ellerine yüregine saglık

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun Melek kardeşim
çok güzel bir paylaşımdı yüreğine sağlık...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Allah cc razı olsun meleğim dualarda buluşmak dileğiyle...

ömer_hattab1

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
RABBIM gönülden ve samimi bir şekilde dua eden muminlerden eylesin cümlemizi.ve edilen bu duları MEVLAM dergahında kabul buyursun..aminAllah teala razi olsun

dost21

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ellerine sağlık kardeş

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
cok severek okudugum bir yazi...
buna fLash hazirLami$tim... ins yakinda ekLerim..

Üst Alt