Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Üzerimize cemaliyle yumuşacı ve şeker tadında karlar indirip
celaliyle dağları ve yolları kara büyüyen Rabbimiz,
kalplerimize kar tanesinin paklığını indir,
mutluluklarımızı kar taneleri sayısınca çok eyle,
hüzünlerimizi rahmetinin dokunuşuyla kar taneleri gibi erit,
dostluklarımızı her bir kar tanesi gibi özel ve güzel olarak halkeyle,
bizi Sein rızan yolunda uçuşan kar taneleri eyle,günahlarımızı
gufranın karında yıka ve temizle.

Dua bir bakıma Allah'ın kuluna açtığı bir pencere,bir bakıma da kulun bu pencereye ulaşmak için kurduğu bir merdivendir.Allah kendisinden sual eden kullarına verdiği cevapla,duanın çevresini çizmektedir.
''Kullarım Sana Benden sorarlar.De ki: Ben onlara yakınım.Dua ettiklerinde dualarını kabul ederim.Onlar bana dua etsinler,Benden istesinler,Bana inanıp güvensinler.Umulur ki bu sayede doğru yola erişirler.'' (Bakara/2-186)

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Ey yalnızların,kendi başına kalmışların arkadaşı
Ey mutsuzluğa düşmüşlerin yardımcısı
Ey yoksulların zenginliği
Ey zayıfların gücü Ey fakirlerin hazinesi
Ey gariplerin sığınağı Ey tek güç ve kudret sahibi
Ey ihsanıyla tanınan keremi sonsuz Rabbi'm Resulullah ve yakınları hürmetine sıkıntılarımı gider.

Ey Rabbim sen sıkıntılarıma karşı hazırlığım, musibetim anında ümidim, yalnızlığımda arkadaşımsın. Gurbetimde dostum, kederli halimde beni ferahlatansın. İhtiyacım anında yardımıma koşan; zor anlarımda sığınağımsın. Beni korkuların karanlığından kurtaran aydınlığımsın.

Ey Rabbim, sen şaşkınlığımda bana yol gösterensin. Biliyorum Rabbim, sen günahlarımı bağışlayan, ayıplarımı örten sıkıntılarımdan kurtaran,kalbimi sevginle süsleyensin.Sen kalbimin hem tabibi, birlikle yeşert kalplerimizdeki ümit ve neşeyi. Şeytanın hilelerinden uzak eyle, meleklerin hafifliğine kat bedenlerimizi.

Sen beni yaratmışsın insan yaratanını sevmemezlik edebilir mi hiç? Sevgiden öte bu Rabbim, Sana aşığım. Sen beni kendine dost seçinceye kadar yaşat ve aşkınla yandığım bir anda canımı al ki ölüm aşkımın adı olsun............!Amin..

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
AMİN

ikinizinde yüreğine sağlık çok güzeldi..ALLAH razı olsun

''Kullarım Sana Benden sorarlar.De ki: Ben onlara yakınım.Dua ettiklerinde dualarını kabul ederim.Onlar bana dua etsinler,Benden istesinler,Bana inanıp güvensinler.Umulur ki bu sayede doğru yola erişirler.'' (Bakara/2-186)

Sen beni yaratmışsın insan yaratanını sevmemezlik edebilir mi hiç?

RABBİM dualarında samimi,ihlaslı ve hayır istemekte ısrarcı olan muminlerden eylesin.

Üst Alt