Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
DUA sığınaktır.
DUA sevgimizi tazeleyiş,ruhumuzu ve asli vatanımızı hissediştir.
DUA fukaranın besinidir,gariplerin yol arkadaşıdır,Ezeli sevgiliye giden yolun adıdır.
DUA Allah'ı Allah'la paylaşma noktasıdır.
DUA dünyaya,cehalete,küfre karşı Allah'la birlikte olma hali içinde O'nun adına savaşmaktır.
DUA insanın kendi acz ve yoksulluğunu en büyük zenginlik ve kudret (Allah) karşısında kabullenmesidir.
DUA evrenin sırlarını keşfediştir.Hikmeti Allah'tan öğrenip onu yaşayıştır.
DUA ile açılan kapıdan daha geniş bir kapı yoktur bu anlamda.
DUA Allah katında o kadar değerlidir ki dua eden tek bir insan kaldıkça Allah kıyameti koparmayacaktır.
Ama düyadan semaya yükselen dualar kesildiği anda kıyamet kopacaktır.
DUA sözlerin en güzelidir.Sesten değil kalpten,sevgiden ve nurdan yapılanıdır
Duayla kurtulmayacak tek bir kalp bile yoktur.

Dua hayatın adıdır aslında .Bu yüzden duayı sevgilerimize,dostluklarımıza,kardeşliğimize,aşklarımıza almalıyız.
En güzel haller duayla gelir. Hesapsız dostluğun ,karmaşıklıktan sıyrılıp birliğin,ayrılıktan sonra kavuşmanın,gözyaşının,
cennet kevserlerinin,sevdaların,gurbetlerin habercisi ve müjdecisidir dua.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ALLAH'im! Sen'den diliyor ve dileniyoruz: Gözlerimize yaş ver ve bizi aglat! Merhamet etmen için. Sen'den uzak kaliş hasretini duyamayışımıza aglat! Gönlün şak şak oluşuna, ağyar ateşine yanışına, öyle aglat ki, sineler kebap olsun
Ondan bir bir feryat çıksın, meleği ve feleği velveleye versin.

Beni de ağlat; gece kadar karanlik ruhuma şefkat et de aglat! Ağlamalarıma dahi ağlamam lazım geldiği için ağlat!

Bükülmüş şu kaddime, solgun ve ölgün rengime, burulmuş boynuma ve kırık kalbime merhamet et de aglat!

Şu en sakin anda, sızlanışlara cevap verdiğin dakikalarda, kapkara gönlümle değil, Sen'den başkasına secde etmeyen başımla sana dönüyor, titreyen dudaklarımla ağlatmanı diliyorum.

Heyhat ki "merhamet, merhamet" diyeceğim an, bir hail gibi günahlarim karşıma dikiliyor ve içimde yığın yığın burkuntu meydana getiriyor. ALLAH'im! Benim uzaklığım itibariyle değil, Sen'in yakınlığın hürmetine kâlbime rikkat ver ve öyle ağlat ki, kendimi kaybedeyim, yolunda ar ve haysiyetten geçeyim, ta "Bu delidir" desinler..

"Gidip boynumda zincir ile Ravza-i Pak'a, o denli ağlayam ben ki, görenler hep beni dîvâne sansin" Ola ki, düşen damlalardan bir tanesi aşkına düşmüs olur; iste o, benim için ummanlara bedeldir. Şehid kanı kadar aziz gözyaşları içinde nefesim kesilirken varlık sırrını bana duyur. Şu kararsız gönlümü doyur. Hicabımdan yüzümü saklamaya calışayım. Habibi'ne görünmek istemeyeyim. Pişdarim ve ali rehberimden kaçayım. Sonra bir ali dîvan kurulsun. Ben zülüfleri dağınık, hıçkırıkları gırtlağında düğümlenmiş, yüzü karalarin uğramadığı o dîvâna çağrılayım "La tüahizna" kalkanıyla huzura varayım. Kirlerime göz yumup "bu da bizdendi" desinler; dilenciye bir mülk bağıslasınlar. Çöl yolcusunu sevindirip bir bulut ve bir meltemle imdadıma yetişsinler. Sevincimden orada yığılıp kalayim. Gözyaşlarım içinde boğulayım AMiN.

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
kirmizigulresimleri013rz.jpg

DUA Allah katında o kadar değerlidir ki dua eden tek bir insan kaldıkça Allah kıyameti koparmayacaktır.inşaAllah.

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Amin Amin Amin.....Rabbim hepimize iman selameti versin

vuslatsiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Amin Amin Amin.....Rabbim hepimize iman selameti versin

AmİN :(

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
AMİNN AMİNNN BİHÜRMETİ TAHA VE YASİNNN

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Amin Amin Amin ...
Dualarda buluşmak üzere inşaallah kardeşlerim ...

nakşi_bendi

Ya BAKİ Entel BAKİ!

Aldığı Beğeniler
7
AMİNNNNNNNNN

RABBİM DUADAN AYIRMASIN CÜMLEMİZİ

Üst Alt