- Aldığı Beğeniler
- 3
S.a arkadaslar...uzun suredir aranizda yoktum.. bi surede olamayacagim sanirim.
bu sabah "dua haftasi" adinda bir dua grubu baslatmis oluyorum. arkadaslarla bir olup bir hafta boyunca bir duayi 200 x kere okuyup duasini yapip baska bir dua ya gececegiz insallah
aklima sizler geldiniz. burayada yazip sizlerinde katilmasini istedim
ilk duamiz :
[BLINK]cehennem azabindan korunmak icindir..[/BLINK]
- Allâhümme ecirna minen´nari, ve edhîlnel´cennete meal´ebrar
( Allahim! bizi cehennem azabindan koru ve zümrei ebrar ile cennete girmeyi nasip eyle) AMIN
( tam dua kitabi - yusuf tavasli s. 227)
bu duayi gunde 200 kez 1 hafta boyunca okuyacagiz. persembe gunu insallah bu duaya yakisir bir dua yapip baska bir duayla devam edecegiz.
katilmak isteyenler bizlerle birlikte bu duayi okuyabilirler. buraya ister yazin ister yazmayin sorun degil duada isim olarak gecmek isterseniz isimlerinizi yazarsaniz sevinirim...
ben haftaya sececegimiz dua yi insallah buraya eklerim tekrar..
Rabbim butun dualarimizi kabul eylesin..
bu sabah "dua haftasi" adinda bir dua grubu baslatmis oluyorum. arkadaslarla bir olup bir hafta boyunca bir duayi 200 x kere okuyup duasini yapip baska bir dua ya gececegiz insallah
aklima sizler geldiniz. burayada yazip sizlerinde katilmasini istedim
ilk duamiz :
[BLINK]cehennem azabindan korunmak icindir..[/BLINK]
- Allâhümme ecirna minen´nari, ve edhîlnel´cennete meal´ebrar
( Allahim! bizi cehennem azabindan koru ve zümrei ebrar ile cennete girmeyi nasip eyle) AMIN
( tam dua kitabi - yusuf tavasli s. 227)
bu duayi gunde 200 kez 1 hafta boyunca okuyacagiz. persembe gunu insallah bu duaya yakisir bir dua yapip baska bir duayla devam edecegiz.
katilmak isteyenler bizlerle birlikte bu duayi okuyabilirler. buraya ister yazin ister yazmayin sorun degil duada isim olarak gecmek isterseniz isimlerinizi yazarsaniz sevinirim...
ben haftaya sececegimiz dua yi insallah buraya eklerim tekrar..
Rabbim butun dualarimizi kabul eylesin..