Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Şefkati ve merhameti sonsuz âlemlerin Rabbi Allaha, Onun kainatın bağrında cilvelenip duran rahmet tecellileri adedince hamd ü sena; kainata rahmet ve şefkat peygamberi olarak irsal buyurduğu Peygamber Efendimize, aile efradına ve sahabe-i güzinine de nihayetsiz salat ü selam olsun!

Allahım! Bütün eşyadan önce var olan Evvel, Sensin; Senden önce hiçbir şey yoktu. Her şey göçüp gittikten sonra bâkî kalacak Âhir, Sensin; Senden sonra hiçbir şey kalmayacaktır. Sayısız açık delillerle varlığı meydanda olan Zâhir Sensin; Senden ayan hiçbir nesne olamaz. Varlığının keyfiyeti gözlerden ve idrakten uzak olan Bâtın da yine Sensin; Senden başka hiçbir şey bizzat mevcut değildir.

Yüce Rabbimiz! Seninle aramıza göz açıp kapayıncaya kadar bile olsa hiçbir engelin girmesine fırsat verme ve bizi hiçbir zaman huzurundan kovma! Bize bizim istihkakımıza göre değil de Senin keremine yakışır bir şekilde muamelede bulun. Ne olur, işlediğimiz günahlardan dolayı bizi azaba uğratma!

Ya Rab! Bu muhtaç ve müştak kullarına muhabbetinin halavetini tattır da, sinelerimiz inşiraha ersin.. marifetinin nurlarıyla zâhir-bâtın bütün latîfelerimizi öyle aydınlat ki, kalblerimiz bir kez daha hayat bulsun.. gönüllerimizi esmâ-i hüsnânın ve sıfât-ı sübhâniyenin ziyasıyla tenvir buyur.. ayrıca, bizi Yüce Nebinin sünnetini ihya edebileceğimiz kıvamda faydalı bir ilimle rızıklandır!

Rabbimiz! Bütün bunlara mazhar olabilmek için Senin rahmet ve merhametine iltica ediyor; havl ve kuvvetine sığınıyoruz.. Sana, Senin yüce dinine ve sevgili kullarına karşı kin ve gayzla köpürüp duran insafsız ve vicdansızları da yine Sana havale ediyoruz!...

Ellerimizi indirirken, arz u semayı yüzü suyu hürmetine yarattığın Kainatın İftihar Tablosu Hazreti Ahmed ü Mahmud u Muhammed Mustafaya, âline ve ashabına bir kere daha salât ü selam ediyor, iki salât ü selam arasına sıkıştırılmış niyazların reddolunmayacağı ümidiyle dualarımızın kabulunü bekliyoruz, Rabbimiz!

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
***DUA MÜMİNİN SİLAHIDIR***
***DUANIZ OLMASA NE EHEMMİYETİNİZ VARDIR? ***
***EĞER ALLAH'I HAKKIYLA TANISAYDINIZ DULARINIZLA DAĞLARI BİLE
YERİNDEN OYNATIRDINIZ***

Allah razı olsun kardeşim.

Dua ile kalın.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
aminnnnnnnn canı gönülden...Allah razı olsun kardesım...duayla...

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ey kainatın efendisi en güzel mübarek isimleri bulunan yüce rabbim hak günününün sahibi ya erhamerrahimin ey bizi yoktan var eden kainatın efendisi rahman ve rahim olan billurrahim hak gününün sahibi kerim allah herşeyi kutretinde bulunan bizi yokdan var eden yüce rabbim hakkımda ve hakkımızda ne verirsen hayırlısını nasip eyle günahlarımızı affeyle sen merhamet sahibisin sana karsı bilerek yada bilmeyerek bir günah işlediysek affeyle senin engin rahmatine sıgındık yarabbi sen bagışlayıcı ve affedicisin allahım mahşer günü huzuruna cıktıgımızda hesabını kolay verenlerden eyle allahım kul hakkından komşu hakkından yetim hakkından koru amel defterini sag tarafından alanlardan nasip eyle cennetde cemalini görenlerden peygamberimizin şefaatına erenlerden eyle ya erraherrahimin son nefesimizde kelime i şahadet getirmek nasip eyle sana sıgındım hayırlısı ile bir işe niyetlendim hayırlısı ise nasip eyle kaldıramıyacagımız bir yüküde nasip etme hayırlısı degil isede nefsine hakim olanlardan nasip eyle allahım sen büyüksün sana sıgındım yarabbi bilirimki bu dünya imtihan dünyası.allahım .ey müslüman kardeşlerim benim icin allah rızası için dua edin.rabbim sen ne eylersen güzel eylersin yüce rabbim inşallah yaradanımda sizin de hakkınızda hayırlısını nasip etsin.rabbim ne eylerse güzel eyler rabbim bilirimki ne kadar şükretsem ne kadar dua etsem azdır sen istemedimmi hic bir şey olmaz.allahım duamızı kabul eyle. sübhanallah kerim allah ya erhamerrahimin.

amin amin.....

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Bu güzel Duaya yürekten Aminnnnnnnn,Aminnnnnnnn

Cenab-i hak razi olsun kardesim
Selam ve Dua ile........

Üst Alt