Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Hayat mi zor?

Hayatin zorlugu bir adim daha atmayi , bir iyilik daha yapmayi,bir tebbesüm daha etmeyi, bir sadaka daha vermeyi , bir dua daha almayi , bilmemektir

Pasli kalpler icin
DUA

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Yarabbi
Herşey sana muhtaç,herşey sevgine aç
Bizlerse,aciz ve sana muhtaç kullarınız
Bizleri affet,bizlere acı,bizleri bağışla,AMİN....

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Allah'ım, bize, sana itaat etmek muvaffakiyetini, isyandan uzaklaşmayı, niyetin doğruluğunu ve ihtiramları korunması gereken kimseleri tanımayı ihsan et; bize hidayete erişmek ve ona sabit kalmakla ikramda bulun; dillerimizi doğruluk ve hikmetle güçlendir; kalplerimizi ilim ve mârifetle doldur; karınlarımızı haramdan ve şüpheli şeylerden arıt; ellerimizi zulüm ve tecavüzden alıkoy; gözlerimizi kötülüklerden ve hıyanetten koru; kulaklarımızı boş söz ve gıybete kapat.

Âmîn...

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Ey merhameti sonsuz lutfu geniş olan Allahım!Bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul eyle.Bizlere bu dünyada ve öbür dünyada iyilikler nasip et.Gönülleri ancak sen bilirsin. Herkesin gönlündeki muradını kabul et.Allahım benimde sıkıntılarımı gider .Senin herşeye gücün yeter..AMİN

ellerinize sağlık bacim.....

Nurlu_Kalp

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
Bir tebessüm...

Tesekkürler canim...

Dualarda bulusmak ümidi ile...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
YA RABBİM SEN BENİM RABBİMSİN BEN İSE SENİN KULUNUM SEN HERŞEYİN YARATICISISIN BEN İSE YARATILANIM SEN RIZIK VERENSİN BEN İSE RIZIK ALANIM SEN MÜLKÜN SAHİBİSİN BEN İSE KÖLENİM SEN KUVVET SAHİBİSİN BEN İSE ACİZ ZELİLİM SEN ZENGİNSİN BEN İSE SANA MUHTACIM SEN EZİLİ DİRİSİN BEN İSE ÖLÜME MAHKUMUM SEN BAKİSİN BEN İSE FANİYİM SEN KEREM SAHİBİSİN BEN İSE KÖTÜLENMEYE LAYİĞİM SEN İYİLİK YAPANSIN BEN İSE KÖTÜLÜK İŞLEYENİM SEN AFFEDİCİSİN BEN İSE GÜNAHKARIM SEN BÜYÜKSÜN BEN İSE HAKİRİM SEN VERENSİN BEN İSE İSTEYENİM SEN EMNİYET VERENSİN BEN İSE KORKANIM SEN CÖMERTSİN BEN İSE DUA EDENİM EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ RAHMETİNLE BENİM GÜNAHLARIMI AFFET SUÇLARIMI BAĞIŞLA.AMİN

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
AMİN AMİN AMİN

SABAHIN SEHEERİNDE DAĞILAN KISMETTEN MEVLAYA VERİLEN RAHMETTEN PAYGAMBER EFENDİMİZ (SAV)E VEİLEN ŞEFAATTEN FATIMA ANAYA NERİLEN HUCCETTEN BİZLERE DE NASİP EYLE YA RABBİ

SÜBHANEKE YA LA İLAHE İLLA ENTEL EMANÜL EMAN HALLİSNA ECİRNA MİNENNAR

HAMD ALEMLERİN RABBİ ALLAH A MAHSUSTUR

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : Gölge
Allah'ım, bize, sana itaat etmek muvaffakiyetini, isyandan uzaklaşmayı, niyetin doğruluğunu ve ihtiramları korunması gereken kimseleri tanımayı ihsan et; bize hidayete erişmek ve ona sabit kalmakla ikramda bulun; dillerimizi doğruluk ve hikmetle güçlendir; kalplerimizi ilim ve mârifetle doldur; karınlarımızı haramdan ve şüpheli şeylerden arıt; ellerimizi zulüm ve tecavüzden alıkoy; gözlerimizi kötülüklerden ve hıyanetten koru; kulaklarımızı boş söz ve gıybete kapat.

Âmîn...

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : hafız_70
YA RABBİM SEN BENİM RABBİMSİN BEN İSE SENİN KULUNUM SEN HERŞEYİN YARATICISISIN BEN İSE YARATILANIM SEN RIZIK VERENSİN BEN İSE RIZIK ALANIM SEN MÜLKÜN SAHİBİSİN BEN İSE KÖLENİM SEN KUVVET SAHİBİSİN BEN İSE ACİZ ZELİLİM SEN ZENGİNSİN BEN İSE SANA MUHTACIM SEN EZİLİ DİRİSİN BEN İSE ÖLÜME MAHKUMUM SEN BAKİSİN BEN İSE FANİYİM SEN KEREM SAHİBİSİN BEN İSE KÖTÜLENMEYE LAYİĞİM SEN İYİLİK YAPANSIN BEN İSE KÖTÜLÜK İŞLEYENİM SEN AFFEDİCİSİN BEN İSE GÜNAHKARIM SEN BÜYÜKSÜN BEN İSE HAKİRİM SEN VERENSİN BEN İSE İSTEYENİM SEN EMNİYET VERENSİN BEN İSE KORKANIM SEN CÖMERTSİN BEN İSE DUA EDENİM EY MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ RAHMETİNLE BENİM GÜNAHLARIMI AFFET SUÇLARIMI BAĞIŞLA.AMİN

Yürekten Aminn Aminn Aminnn...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Yasamakdir DUA, insan olmakdir DUA, Mümin olmakdir DUA, nefes almakdir DUA, Hayattir DUA,

Yürekten kopup gelen niyaz, edep ile egilen bas ve gözden süzülen yastir DUA......

Üst Alt