Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Yâ Rabb, benim hatâlarımı, bilmeden yapdıklarımı, işimde aşırı gitmemi, ve Senin benden çok iyi bildigin hallerimi magfiret eyle."

Yâ Rabb! Kalbimi nurlandır, gözümü nurlandır, ku lagımı nurlandır, sagımı nurlandır, solumu nurlandır, üs tümü nurlandır, altımı nurlandır, önümü nurlandır, arkamı nurlandır ve beni nûr eyle (bir başka rivayette) benim damarlarımı nurlandır, etimi nurlandır, kanımı nurlandır, saçımı nurlandır, yüzümü nurlandır."
Yâ Rabb, benim hatâlarımı, bilmeden yapdıklarımı, işimde aşırı gitmemi, ve Senin benden çok iyi bildi in hallerimi magfiret eyle. Allah'ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen ve kasden yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi magfiret eyle!"
Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölü mü benim için hayırlı gördügün zaman da beni vefât ettir. Ey Rabbim! Gizlide ve açıkda senden haşyetini istiyorum. Rızâ hâlinde de, gadab hâlinde de ihlâs sözünden ayırmamanı istiyorum, fakirlikte de zenginlikte de i'tidâlden ayırmamanı istiyorum. Senden tükenmez bir ni'met, kesilmez bir göz ferahlı ı (yüzde açıkça görülen neş'e ve huzûr) istiyorum. Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinli ini istiyorum. Senden yüzüne bakmanın lezzetini; sana kavuşmanın şevkini istiyorum. Bütün bunları zarar vericinin zararından, sapdırıcı bir fitneden uzak olarak vermeni istiyorum. Ey Rabbim! Bizi îmân zîynetiyle süsle, bizi dogru yolda olan hidâyet rehberleri kıl."
"Ey Rabbim! Senden bildi im ve bilmedigim hayrın hem çabuk, hem geç olanını istiyorum. Ey Rabbim Re sûlünün senden istedi ini istiyorum, Resûlünün sana sı gındıgı şeyden ben de sana sıgınıyorum. Allah'ım benim için kaza ettigin şeyin âkibetini do ru yola ulaştır."
"Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaa fımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden tutup hayra sevk et. İslâm'ı rızâmın en son noktası kıl. Ey Rabbim, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben sana muhtacım, beni rızıklandır."
"Ey Rabbim! Acizlikten, tenbellikten, korkaklıktan cimrilikten, eli kolu dökülür derecede takatsızlıktan kasvetten, gafletten, zilletten, azlıktan, meskenetten sana sı ınırım. Fakirlikten, küfürden, fısktan, şekavetten, nifaktan, yapdı ını insanların duyması ve medh etmeleri için yapmaktan, riyâdan, sana sıgınırım. Sagırlıktan, dilsizlikten, delilikten, cüzzamdan, abraslıktan ve kötü hastalıklardan sana sıgınırım."
"Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."

EyLüL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,270
Takım
Galatasaray
Yâ Rabb, benim hatâlarımı, bilmeden yapdıklarımı, işimde aşırı gitmemi, ve Senin benden çok iyi bildigin hallerimi magfiret eyle."

"Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."

Amin ....

Allah razı olsun

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Üst Alt