Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

iklimya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ey Rabbım! ey daima diri olan ve kainatı ayakta tutan! ey semaları ve arzı bütün güzellikleriyle yaratan! ey celal ve ikram sahibi ALLAH! bizi, sana layık bir ibadete muvaffak eyle! bizi istikametten ayırma! sadat ı kiram hazaratının zahiri ve batıni amelleriyle bizi faydalandır. dünya ve ahirette onların şefaatlerinden bizi mahrum eyleme. bizi onlarla ve sadıklarla haşreyle. onların sıretlerinden bizleri ayırma.
ALLAH ım senden kalbimi dAima hidayete kılacak perişanlığımı toplayacak dini hayatımı ıslah edecek kaybettiğimi tekrar kazandıracak şu anımı değerlendirecek amelimi tertemiz kılacak yüzümü ağartacak beni rüşde erdirecek hertürlü kötülüklerden kurtaracak rahmetini istiyorum.
ALLAHım bana sadık iman nasib et. bizleri bir yakıne erdir ki küfürden korunmuş kıl. bir rahmet verip dünya ve ahirette aziz et.
ALLAH ım bizi hidayete erdir. insanların hidayete ermesine bizi vesile kıl. bizi saptırma. insanların sapmalarına bizi vesile kılma. düşmanlarına karşı harbederken bizi muzaffer eyle. dostlarınla dost eyle. sevdiklerini sevdir.sana karşı gelenle cihad edelim.
ALLAH ım kusurlarımızla beraber bu kadar dua edebildik.sen kabul eyle. kopmayan ipin sahibi sensin. ceza gününün dehşetinden sana sığınıyorum. senin cennetini ümid ediyorum. ALLAH ım kalbimi nurlandır. kulağımı nurlandır. gözümü nurlandır. yüzümü nurlandır. etimi kanımı kemiklerimi önümü arkamı sağımı solumu altımı üstümü nurlandır. nurumu artır. beni nur eyle.
ALLAH ım müslümanlara yardım et. hak sözün söylenip dinin kuvvetlenmesi için bize kuvvet ver. senin huzurunda başını secdeye koyan mü'min kullarına devlet ihsan edip askerlerini muzaffer et. iki cihanda aziz et! Amin..

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Amin..Amin..Amin

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Gökyüzündeki yıldızlar adetince Amin...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ne güzeL bir dua..

can-u gönüLden amin diyoruz.. tüm kaLbimizLe.. ALLAHIM sen Affedicisin, GünahLarimizi bagi$La.. bizi cehennem ate$inden ve kötüLükLerden uzak eyLe insaALLAH..

amin..

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
yüreğine sağlık ALLAH razı olsun,her iki cihandada en güzel makamlara koysun.

AMİN vel hamdulillahi RABBİL alemin.

Bizi sensiz bırakma RABBİM...Sadece sana kul olmamızı, senin emrine tam ve hakkıyle itaat edenlerden eyle cümlemizi..Ey RAHMAN..RAHİM olan ALLAH'ım....

ALLAH'ın mükemmel ve rızasına nail ve hakiki kulu olabilelim inş....

ALLAH tüm dualarımızı Dergah-ı Uluhiyetinde kabul eylesin...Amin..Amin..Amin

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
kalemlerin ve murekeblerin bile yetmedigi kadar aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ALLAH ım müslümanlara yardım et. hak sözün söylenip dinin kuvvetlenmesi için bize kuvvet ver. senin huzurunda başını secdeye koyan mü'min kullarına devlet ihsan edip askerlerini muzaffer et. iki cihanda aziz et! Amin..

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
ALLAHım! Bizi senin için, sende ve seninle eyle. Bizi sana hizmetle bahtiyar eyle. Almamız da, vermemiz de yalnız senin için olsun. İçimizi senden başkasının sevgisine mekan olmaktan temizle.

Ey Rabbimiz, hesabın görüleceği gün, beni, anamı, babamı ve bütün müminleri bağışla! (amin)

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
[BLINK]AMİN VELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN[/BLINK]​

Üst Alt