Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Seyma

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Beşiktaş
kardeşim Rabbim acil şifalar versin inşallah.herşey insan oğlu için herşey birer imtihan önemli olan sabırla beraber Allaha dua etmek..
Dualarımdasınız Rabbim yardımcınız olsun ..

mel74

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Bende dualarimla sizinleyim
Allah Yar ve yardimciniz olsun

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Mevlam (c.c) Kardesimize hayirli Sifalar nasip eyler ins. AMIN!
Rabbim sizlerin Acisini'da dindirsin ins.
"Her Zorlugun ardindan sonra Kolaylik vardir!"

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cok gecmis olsun Nur kardesim
Cenab-i Hak acil sifalar versin yar ve yardimcisi olsun insaAllah
Dualarimizdasiniz insaAllah

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
ALLAH yardımcınız olsun. İnşaallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Şifayı verecek olan RABBİM'iz dualarımızı kabul buyursun inşaallah

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
Rabbim şafi ismiyle şifa versin ameliyatı cok iyi gecsin inşALLAH hayırlısıyla sağlığına kavuşsun kardeşimiz dualarımız onunla..

Sessiz_Çığlık

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Öncelikle çok geçmiş olsun ...Rabbim inşallah en kısa zamanda kardeşimizi sağlığına kavuşturacaktır...El açıp AMİN diyenlerin bütün duası kabul olsun inşallah...

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Bu sabah 9:00'da ameliyata alındı kuzenim, saat 17:00 gibi yarı narkozun etkisiyle odasına getirildi. Doktor ara ara arayıp ameliyatın gidişatıyla ilgili bilgi verdı, bu kadar uzun saat ne olup bittiğini bilmeden beklemek daha zor olacaktı. Doktoru hem kuzenimin hem bizim psikolojimize hitaben çok yardımcı oldu. Çok şükür ameliyat çok iyi geçti, yalnız ameliyat sonrası ilk saatleri çok zorlu geçiyor. Ağrısı, acısı, bir yudum su diye yalvarması hiç birine çare bulamayınca bizlerden dua istemesi, bize tarifi imkansız duygular yaşattı. Ama çok şükür iyi ve Allah'ın izniyle daha iyi olacak.Hepinizden Allah (cc) razı olsun.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Rabbim şifalar versin kardeşim.İnşaAllah tez vakitte sağlığına kavuşur ve aranıza döner.
Selam ve dua ile..

mel74

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Haberine cok sevindim cünkü cocuk söz konusu olunca cok hassas oluyorum. Allah cocuklarimizi korusun.kuzenin tez vakitte sagligina kavussun.ben hep birde kaybolan cocuklar icin de dua ederim.allah hepimizin yardimcisi olsun.

Üst Alt