Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
Cok gecmis olsun Kardes, Rabbim (c.c.) hayirli Sifalar nasip etsin insAllah.

Hayirlisiyla Eve dönmesi nasip olsun, o güzel Gülücükleriyle tebessümüme vesile oldugu gibi sizlerede beraberinde Nese getirsin insAllah!

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Gelmiş geçmiş olsun kardeşim.

Rabbim acil şifalarını versin.

Dualarımla

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Beyazmelek
Cok gecmis olsun Kardes, Rabbim (c.c.) hayirli Sifalar nasip etsin insAllah.

Hayirlisiyla Eve dönmesi nasip olsun, o güzel Gülücükleriyle tebessümüme vesile oldugu gibi sizlerede beraberinde Nese getirsin insAllah!

econam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Selamün Aleyküm
Öncelikle Allah hepinizden razı olsun.Hakkınızda hayırlı olan bütün dularınız kabul olsun.Ben aybike nin teyzesi, laz incisininde halasıyım :)
Aybikenin durumu beklenenden çok çok daha iyi şuan acil de yatması gerekirken normal odaya aldılar.Biz ameliyat sonrası için de çok endişeliydik ama durumu çok iyi Doktorlar bile şaşırıyorlar hepimiz çok mutluyuz bu durumdan.Aybike dualarla iyi oldu.Dualarınızı eksik etmeyin.
Allah a emanetsiniz

gül_nur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
DUALARIMIZ AYBİKE İÇİN ALLAH ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH İLEŞİR

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
aybike karde$imizin durumunun iyi oLdugunu duymak bizLeri sevindirdi... insaALLAH en kisa zamanda ayaga kaLkar ve sagLigina kavu$ur...

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : econam
Selamün Aleyküm
Öncelikle Allah hepinizden razı olsun.Hakkınızda hayırlı olan bütün dularınız kabul olsun.Ben aybike nin teyzesi, laz incisininde halasıyım :)
Aybikenin durumu beklenenden çok çok daha iyi şuan acil de yatması gerekirken normal odaya aldılar.Biz ameliyat sonrası için de çok endişeliydik ama durumu çok iyi Doktorlar bile şaşırıyorlar hepimiz çok mutluyuz bu durumdan.Aybike dualarla iyi oldu.Dualarınızı eksik etmeyin.
Allah a emanetsiniz

Aleyküm Selam halacım seni burda görmek çok güzel :) Aybike'nin iyi olmasına hepimiz çok sevindik..Ben de burda palaştım bu sıkıntımı Allah hepsinden razı olsun.Herkesi çok seviyorum...
Selam ile...

Üst Alt