Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
GONUL TOPRAGIM CORAKLASTI KIMI ZAMAN.....
RAHMETINLE YAGMURLAR YAGDIRDIN.....
KAPININ GUNAHKAR DILENCISIYIM!!!!
BAHARIM SEN OL SEVGILI!!!
YUREGIM KORDUGUM......
UZATTIM ELLERIMI.....
BIRAKMA YA RABBI!!!!!!!
AYIM....GUNESIM.....
ALDIGIM NEFESIM.....
UMIDIM.....
TEBESSUMUM ....GOZYASIM.... SEN OL ALLAHIMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!
AMIN AMIN AMIN

AMİN AMİN AMİN

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
AMİNN
Abdullah bin Abbas -radıyallahu anhüma-dan ri­vâyete göre Peygamber Efendimiz'in duâlarından bi­ri şu duâ idi:

"Yâ Rabb! Kalbimi nurlandır, gözümü nurlandır, ku­lağımı nurlandır, sağımı nurlandır, solumu nurlandır, üs­tümü nurlandır, altımı nurlandır, önümü nurlandır, arkamı nurlandır ve beni nûr eyle (bir başka rivayette) benim damarlarımı nurlandır, etimi nurlandır, kanımı nurlandır, saçımı nurlandır, yüzümü nurlandır.

Ebû Musâ el-Eş'ârîden rivâyete göre Resûl-i Ek­rem -sallallahu aleyhi ve sellem- Efendimiz şöyle duâ ederlerdi:

Yâ Rabb, benim hatâlarımı, bilmeden yapdıklarımı, işimde aşırı gitmemi, ve Senin benden çok iyi bildiğin hallerimi mağfiret eyle. Allah'ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen ve kasden yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle!

MEVLAM bizleri S.A.V. in livaul hamd sancağı altında bulunan kullardan etsin..

Amin velhamdulillahi rabbil alemin.

benefşe

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
amin amin amin

mevlam bizi onun kapısından boş cevirmesin inşALLAH! ;(

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Ey Resûl-i Ekremim! Benim kullarım "Rabbi-miz uzakta mıdır, yakında mıdır?" diyerek sana beni sordukları zaman sen onlara cevap ver ki: Ben onlara pek yakınımdır. Bana duâ eden kulumun duasını kabul ederim. Duâ ettiğinde benden duâlarının kabulünü istesinler. Ve bana îman etsinler. Umulur ki onlar îmanları ve duâları sebebiyle doğru yola vâsıl olurlar ve irşâd olunurlar.
Bakara-186
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

1621zb.gif

Cenâb-ı Hak, duada fazla ısrar edenleri sever.

halim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
bizde senin Duana Amin Diyelim ins Allah....

Üst Alt