Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sude

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0

Varlığı her şeyde apaçık görünen, bütün kusur ve noksanlardan da sonsuz derece uzak olan âlemlerin Rabbi Yüce Allaha, kainatta cilvelenip duran tecellilerinin sayısı adedince hamd ve şükür, muallim-i ekber ve eşsiz rehber Peygamberimiz Efendimiz Hazreti Muhammede, ehl-i beytine ve sahabe-i güzinine, kainattaki mevcudat sayısınca salât ü selam ediyor, dillerimizin gönüllerimizle bir olup Gufran, gufran! diye niyaza durduğu şu semeresi bol mevsimde bir defa daha ellerimizi kaldırıyoruz:

Allahım! Senden bizi yolların doğrusuna iletmeni ve takva duygusu ile dopdolu hale getirmeni dileniyoruz. Nefislerimizin içimize akıtabileceği her türlü şer düşüncesinden, Seninle aramıza girip perde olabilecek ve bizi Habîbinin yolundan alıkoyabilecek bütün manilerden de yine Sana sığınıyoruz.

Rabbimiz! Kalblerimizi topyekün şüphe, şehvet, gaflet ve nefsanî hazların kirlerinden arındır ve bizi her haliyle örnek seçkin kullarından eyle.. gönlümüzü, dilimizi zikir ve şükür hisleriyle, hamd ü sena sözleriyle doldur; doldur da bütün latifelerimizle dipdiri hale gelelim.

Ya Rab! Ruhlarımızı rıza makamına yükselt ve bizi hep kalb ve ruhun yüce ufuklarında gezdir!

Kainata rahmet peygamberi olarak gönderdiğin Efendimiz Hazreti Muhammede, aile fertlerine ve bütün ashabına salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbimiz...

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
AMİN VEL HAMDULLİLLAHİ RABBİL ALEMİN

YÜREĞİN GİBİ GÜZEL BU DUAYA İÇTEN AMİN...

RABBİM KABUL BUYURSUN.

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Amiiiinnn Amin Amin....

Hakk Teala Razı olsun..

Rabbim bu mübarek gün hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah...

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
İlâhî!
Biliyorum, boyun eğilecek, el açılacak tek merci Sensin.
Beni Sana boyun eğişimde başarılı kılarken, kullarının şerrinden uzak tut.
Sana çok hamdetme gücü ver.

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Rabbimiz! Kalblerimizi topyekün şüphe, şehvet, gaflet ve nefsanî hazların kirlerinden arındır ve bizi her haliyle örnek seçkin kullarından eyle.. gönlümüzü, dilimizi zikir ve şükür hisleriyle, hamd ü sena sözleriyle doldur; doldur da bütün latifelerimizle dipdiri hale gelelim.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
amin yaRabel alemin.....

YA RABBİ BENİ BIRAKMA
YA RABBİ BENİ BANA BIRAKMA
YA RABBİ BEN SENİ BIRAKSAMDA
YA RABBİ SEN BENİ BIRAKMA

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Amin Amin Amin.....

Allah razı olsun değerli kardeşim gerçekten çok güzel bir duaydı Rabbim cümlemızın yaptığı duaları kabul buyursun inşALLAH...selam ve dua ile....

sude

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
=) =)YA mücibe d deavat Amin Amin inşAllah ecmain.

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : mabed
İlâhî!
Biliyorum, boyun eğilecek, el açılacak tek merci Sensin.
Beni Sana boyun eğişimde başarılı kılarken, kullarının şerrinden uzak tut.
Sana çok hamdetme gücü ver.

allah razi olsun...

amin

vaktileyl

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allah'ım!

Bizi en hayırlı kullarınla haşret. Kulaklarımız, gözlerimiz ve kuvvetimizle bize hayat vereceğin şeyler almamızı ihsan et.
Bu kazanacağımız hayırlı şeyleri arkamızdan bize varis kıl. Bize zulmedenlerden intikamımızı al.
Bize düşmanlık edenlere karşı bize yardım et.
Günahlarımızı affet. Bela ve musibetlerimizi defet. Hastalarımıza şifa ver. Gönüllerimizi nurlandır.İhtiyaçlarımızı yerine getir.
Ecdat ve evlatlarımıza merhamet et. Allah'ım, şu geçici dünyayı en büyük kaygımız ve ilmimizin son hedefi kılma.
Bize dînî ve dünyevî musibetler verme. Günahlarımız yüzünden bize merhamet etmeyecekleri bize musallat etme. Bize rızık ver.

Üst Alt