Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Her sabah bir ceylan uyanır Afrikada kafasında tek bir düşünce vardır. En hızlı koşan aslandan daha hızlı koşabilmek, Yoksa aslana yem olacaktır..
Her sabah bir aslan uyanır Afrikada. Kafasında tek bir düşünce vardır. En yavaş koşan ceylandan daha hızlı koşabilmek,
Yoksa açlıktan ölecektir. İster aslan olun, İster ceylan olun hiç önemi yok. Yeter ki güneş doğduğunda koşuyor olmanız gerektiğini, Hem de bir önceki günden daha hızlı koşuyor olmanız gerektiğini bilin. Yaşam adlı koşuyu ne kadar güzel anlatmış Afrika atasözü, Bir önceki günden daha hızlı koşmak gerekmektedir.

Çünkü eğer aslansanız Ve en yavaş koşan ceylanı bir önceki gün yakalamışsanız Ve bugün bir ceylan yakalamak niyetindeyseniz, Artık bilmelisiniz ki en yavaş ceylan sizden daha hızlıdır, O halde düne göre hızınızı arttırmanız gerekmektedir. Yok, eğer ceylansanız Ve henüz aslana yem olmamışsanız hızınızı düne göre mutlaka arttırmalısınız, Çünkü sıra size gelmiş olabilir.
Yani... Hayat koşusunda, devam edebilmenin tek koşulu var... Dünden daha hızlı olabilmek... Bakın bakalım şimdi kendi kendinize...

Ondan, şundan, bundan değil "Dünden" hızlı mısınız?

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Ondan, şundan, bundan değil "Dünden" hızlı mısınız? ?( :(

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
?(
sağol ilkaycık paylaşımın için.

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
walla sizlere bugünlerde bişi oliyor paylaşımlarınız çok harika yaw ellerine sağlık....

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
bazen hızlı gitmekte iyi degildir....ama akıl ve ilmini dünden daha çok geliştirmek ve hayattan dünden daha çok ders çıkarmak bu dogrultuda kendine çeki düzen vermek gerek.....

paylaşımda gizli olanı keşf etmek gerek dünden daha çok sabır ve karşındakini tanımak.....

paylaşım için sağol...
;)

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ORiJiNAL YAZARI : *perwerder*
bazen hızlı gitmekte iyi degildir....ama akıl ve ilmini dünden daha çok geliştirmek ve hayattan dünden daha çok ders çıkarmak bu dogrultuda kendine çeki düzen vermek gerek.....

paylaşımda gizli olanı keşf etmek gerek dünden daha çok sabır ve karşındakini tanımak.....

paylaşım için sağol...
;)

evet karsindakini tanimakta hemde nasil tanimak ....insanların hatalarını yakalayıpta o hataları ile onları sorgulamamak onlara dogrulugu göstermek vede paylasmak

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
şuan benim hıza,çalışmaya ve duaya ihtiyacım var,sınavlara gireceğim ama,fakat,lakin ders çalışmıyorum,olmaz ki yaaaaaa ;(

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
sevgili PEYGAMBERİMİZ s.a.v buyuruyorki

2 günü bir olan aldanmıştır ... yani daima daha iyiyi daha ileriye

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : silaucan
şuan benim hıza,çalışmaya ve duaya ihtiyacım var,sınavlara gireceğim ama,fakat,lakin ders çalışmıyorum,olmaz ki yaaaaaa ;(

Allah yardımcın olsun canım..!

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : silaucan
Bak bak olmaz ole çalışmadan bana bak örnek al :D:D:D Kötü örnek olabilir ama tavsiye etmem :D:D:D

Üst Alt