Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
kadınlara değer verilmesi gerektiğini düşünen bir insan olarak tüm bayan üyelerimizin kadınlar gününü kutluyorum...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Teşekkürler kardeş Rabbim razı olsun inş :) ..

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
tesekkürler..:gul:

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
teşekkürLer Sofi (:

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Tesekkürler Ssofi kardesim
Cenab-i Hak razi olsun
Bir gün degil hergün kiymet bilinenlerden olmak duasiyla:gulver:

an-ı seyyale

br garip gezgin

Aldığı Beğeniler
16
Takım
Diğer
teşkkürler bende kutlarım
(geçmiş kadınlar günümüzü dicem ama her gün bizim günümüz:D)

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
ah güzel abim ncelikle rabbim hosnut olsun ama baskalarinin çikardiği kadınlar gününü ben kabul etmiyorum ... 15 yasina bile gelmemiş genç kizlarimizi tecavüze sürükleyen onlari işkenceden kendileirni topluca intihara tesvik ettiren o insnaalrin bu kafadan kadinlara sahip çikiyormus gibi ürettikleir bu günü kusura bakmayin ben kabul etmiyorum bizim doğamizda dinimzide var idi islamda kadın .... dinimizd ekadına verilen önemi bir bilsek hanimlara o değeri rabbimzi en güzel bir sekilde değer verilmiyor mu....

16 yasina bile tam basmayan hz aişe anamiz 40 yaslarinda olan hz hatica anamız hatta analarımzı var hala ki efendizmi sav in buyurdugu gibi benim 4 mücahidim buyurdugu hz meryem hz asiye hz hatice hz fatıma analarımız rabbim onlardan razi ve hosnut olsun onların sayılarını günümüzde var eylesib çoğaltsın ebeden bir gün değil insanlarin ezilerek cinsillik yerine koyduklari hirpalayip değer vermediği kadinlari bir gün ilan edip değer veriyor mus gibi kullandiklari o günü kusura bakmayin ben kutlarimiyorum özür dileyerek .....

rabbim cümle hanım ablalarımzıı kardeslerimzii bacilarimizi ve eli öpülesi hz hztice ra ruhlu analrımızın elelrinden öpüyorum rabbim iz biiz o 4 mücahidde ahlaki ile büründürüp komsu eylesin cenentül firdevsind eberaber eylesin insaAllah

hakkınızı helal ediniz

dua ve muhabbet ile

Üst Alt