listede olmaması sevindirici
çünkü bilinçi kullanıcı çok yok..
ORiJiNAL YAZARI : iLkay
listede olmaması sevindirici
ORiJiNAL YAZARI : m_emin
Bismillah
Dünya hayatı bir oyun ve eğlenceden başka bir şey değildir. Müttakî olanlar için ahiret yurdu muhakkak ki daha hayırlıdır. Hâla akıl erdiremiyor musunuz ...buyuruyor yüce Rabbimiz enam suresi 32.ayeti celilesinde,
interneti bir nevi eğlenceli bilgiye ulaşma aracı olarak görüyorum ben.Elbette ki bu bilgi insanı, kamil manada ALLAH'a ulaştırıyorsa gerçek bilgidir yoksa bu bilgi şeytanın aldatmalarından başka birşey değildir diye düşünüyorum.Çünkü şeytan bizim en büyük düşmanızdır her daim bizleri Rabbimizin sıratı müstakiminden ayırmak için fırsat kollamaktadır.Rabbimiz bizleri onun şerrinden ve hilelerinden emin eylesin.amiin. maazALLAH internet sebebiyle nice yuvalar yıkıldığı gibi nice kardeşlerimizde hidayete ermişlerdir. önemli olan her işimizi yalnızca ve yalnızca Rabbimizin Rızasını kazanmak için yapmamızdır.Eğer böyle yapmazsak ahseni takvim olan insanın nasıl olupta esfele safilin derecesine yani en alçak seviyeye düştüğünü özellikle günümüz dünyasında internet ortamında, cadde ve sokaklarda basın ve medyada bizzat görmekteyiz. selam ve dua ile.