Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
:) evet evet farkettim... ben onun pamucuk kalbine atıp yaptım o da bunu anladı sanırım :)
yoksa bende mesajımı ayanen Abamcan gibi bitirdim o oldu :p (bkz üstteki mesajımın bitiş bölümü )

:) yanı su kullandıgın kelımelere ayranım desem yerıdır ;) ..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Benim canımın canı ailem...

Sitedeki hareketsizlik için bir forum açıp, "Nerelerdesiniz özlenenler..." diye laf atmaktı düşüncem.

Sonra baktım bu yazı... Sessiz kaldım önce, ancak yazılanlar (ki Allah (c.c) ismi) nahoş satırlarda geziyor, sessizliğime "Dur!..." çektim, durmadı...

Yorumlarım muhakkak ki sizlerin yazdığı kadar kaliteli olmayacaktı ama, arkadaşın amacı da zaten açıklama - rahatlama değildi.

Ve devamlı çevrimiçi olmasına karşın hiç bir foruma katılım sağlamaması da zaten kendi yazısına gelecek cevabı beklediğini gösteriyordu.

Beklemesine içim elvermedi ve çok istediği duaya "Amin" diyerek katkıda bulundum. Masumca... Affola.

Not: Yöneticilerimin vereceği cezaya hazırım efendim.

DipNot: Yoğunluğun getirdiği sessizliğe ne zaman son vereceğiz?... Ben, eski ailemi istiyorum.

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056

Sitedeki hareketsizlik için bir forum açıp, "Nerelerdesiniz özlenenler..." diye laf atmaktı düşüncem.

Sonra baktım bu yazı... Sessiz kaldım önce, ancak yazılanlar (ki Allah (c.c) ismi) nahoş satırlarda geziyor, sessizliğime "Dur!..." çektim, durmadı...

Yorumlarım muhakkak ki sizlerin yazdığı kadar kaliteli olmayacaktı ama, arkadaşın amacı da zaten açıklama - rahatlama değildi.

Ve devamlı çevrimiçi olmasına karşın hiç bir foruma katılım sağlamaması da zaten kendi yazısına gelecek cevabı beklediğini gösteriyordu.

Beklemesine içim elvermedi ve çok istediği duaya "Amin" diyerek katkıda bulundum. Masumca... Affola.

DipNot: Yoğunluğun getirdiği sessizliğe ne zaman son vereceğiz?... Ben, eski ailemi istiyorum.

Oluşturmaya çalıştığım Bütün manevi havama rağmen kahkaha patlattım ablam o oldu.. hakkat iyiliğin olsun.:laugh:

bu hareketinle bu amininle sen zaten sessizliğe ve dahi hareketsizliğe son verivermiş oldun :-;

severim ben seni.... nakaratı devrede, hatırlatılmıştır bilesin :gul:

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Evet sitede bir durgunluk var hayr ola insAllah..
Dua edelim bacimiza insAllah

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe

Ablam ya ne cezası yerınde bır amin cekmıssın :) Rabbımı ıncıtene tevazu gosterecek degılız ;) hareketlılıgı gelınce benım pc sızlere rahmet öldu yerıne yenısı ne zaman gelır mechul olsaydı bıraz sıtede cılgınlık yaparak hareketlendırebılırdım :D :D sızlerı sevıyorum yanlız Arora su telafuzların nerden gelme sanırım fazla kıtap okuyorsun :> :) saygılar sızlerı sevıyorum ...

Aşikar

Allah de ve sus!!!!

Aldığı Beğeniler
2,332
Takım
Diğer
konuyu okurken kanım dondu.tüylerim ürperdi resmen.insan oğlu ziyan da olduğunu bilseydi keşke.biz aciz ve zavallı kulların Allah c c bizlere uygun gördüğünü ne eleştirmeye ne de sorgulamaya hiç bir şekilde hakkımız yok ve haddimize de değil zaten.yazık o insana ki üç günlük dünyayı ebedi hayatına tercih etsin.Allah'ın rahmeti sonsuz ama gazabından da korkmak lazım.konulara gereken cevaplar siz değerli üyeler tarafından en güzel şekil de verilmiş zaten ama ben de sesiz kalamadım daha fazla.Allahın sabrı,lütfu keremi sonsuz.hidayeti kak ediyorsanız şayet sizleri hidayet etsin.....

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.Rabbim sizlerden razı olsun bende kendimce verilen cevaplardan ders aldım.ARORA kardeşime ve diğer kardeşlerime çok teşekkür ederim.Mevlam bizleri bizlere bırakmasın inşAllah.''Bizde eşimle hep şöyle deriz elimizi neye atsak kurutuyoruz''.demekki kabahatin büyüğü bizde imiş.misal: altın sektörüne el attı altınlar ucuzladı:):-O vallahi.
hayvan sektörüne el attı hayvanlar hastalıktan kırıldı geçti:):Smiley (119):
kendisi eğitimcidir:kiki::ehehhh:
öğrencilere kurs verdi parasını alamadı: zavallım :aaa:
aslında okul yıllarından beri nur cemaatindendir
sanırım bunlarda bizim hatalarımız.buna inanıyorum.:(:(
ve sayire vesayire......
Allah'a Emanet OLunuz.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Esselamü Aleyküm.Rabbim sizlerden razı olsun bende kendimce verilen cevaplardan ders aldım.ARORA kardeşime ve diğer kardeşlerime çok teşekkür ederim.Mevlam bizleri bizlere bırakmasın inşAllah.''Bizde eşimle hep şöyle deriz elimizi neye atsak kurutuyoruz''.demekki kabahatin büyüğü bizde imiş.misal: altın sektörüne el attı altınlar ucuzladı:):-O vallahi.
hayvan sektörüne el attı hayvanlar hastalıktan kırıldı geçti:):Smiley (119):
kendisi eğitimcidir:kiki::ehehhh:
öğrencilere kurs verdi parasını alamadı: zavallım :aaa:
aslında okul yıllarından beri nur cemaatindendir
sanırım bunlarda bizim hatalarımız.buna inanıyorum.:(:(
ve sayire vesayire......
Allah'a Emanet OLunuz.

:) Rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın ıns bende kendım ıcın oyle dusunuyorum neye el atsam kuruyor dıye su bır gercekkı ınsan nasıbınde ne varsa onu yer ve yasar bıraz sabır ve tevekkulle hallonacak bısey :) gercı ben cok sabırsız bıe ınsanım :( ..

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
:) Rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın ıns bende kendım ıcın oyle dusunuyorum neye el atsam kuruyor dıye su bır gercekkı ınsan nasıbınde ne varsa onu yer ve yasar bıraz sabır ve tevekkulle hallonacak bısey :) gercı ben cok sabırsız bıe ınsanım :( ..

Hakikatten insan nasibinde ne varsa onu alabiliyormuş... Tecrübeyle sabittir.

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.Hayırlı sabahlar.samimi yorumlarınız için çok teşekkür ederim .Rabbime Şükürler olsun .durumuz iyi.en azından sağlıklı ve mutluyuz.dünyanın dört bir yanındaki acı çeken müslüman kardeşlerimizi düşününce ''aklımızdan zorumuzun ''olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum.ENGİN Kardeşimizin duyarlı çabaları :alkis:,filistinli kardeşlerimizin acısını yansıtması bizler için halimize şükür demektir.:ağlıyorum::uzgunum[1]:..ama gel görki nefis nefis kardeşim kuluz acicizzzzzz....
Aslında nasipten öteye varılmayacağını biliyoruz ama.....
Hamdu senalar olsun Rabbim bizleri nefsimizle başbaşa bırakma.amin.
Cümleten Allah'a Emanet Olunuz.

Üst Alt