Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
okiyi6.jpg

Düşlerde sevdim seni, söyleyemedim...
Sessiz öptüm nefesini, söyleyemedim...

Ben seni, hep senin bilmediğin zamanlarda, senin bilmediğin mekanlarda sevdim... Bunu sana hiç bir zaman Söyleyemedim..... Anlatabilecek kelime bulacağımı hiç sanmadım... Düşlerimdeydin hep... Öyle büyüktü ki varlığın beni aştı ama sana ulaşmadı...
Ben seni, hep uzak sevdim, uzak öptüm... Sessiz, sakin, sen rahatsız olma, ürkme diye, benden kaçma diye usulca öptüm... Her nefesim senindi... Çünkü ben, sen nefes alıp verdikçe vardım... Ama sana ne sesimi, ne nefesimi duyuramadım... Çığlık oldu sevgim, çarpı herkese... Bir sana teğet geçti... Öğrenemedin... Söyleyemedim.....

Sana ben şiirler, sözler büyüttüm,
Sana ben baharlar, yazlar büyüttüm,
Sana ben hummalı gizler büyüttüm,
Söyleyemedim.....

Her kalemin ucuna düşen harf sendin... Her dilimin ucuna gelen kelime sendin... Ben her yazdığım kelimede seni büyüttüm, ben her kurduğum cümlede seni büyüttüm... Sen bilmedin, ben Söyleyemedim.....
Bahar sen varsan gelirdi, yaz sen varsan güzeldi... Her gelişin bahar, her dokunuşun yazdı bana... Ben her bahar hüzün kaplar, her yaz yaşlar akıtırdım yokluğunda... Ben her baharı sen diye bekledim, ben her yazı sen diye geçirdim... Bütün güzelliklerini sana büyütüm... Sen bilmedin, ben Söyleyemedim.....
En ateşlisi sanaydı aşkın... En güzeli, belkide en büyüğü sanaydı... Gizli gizli yanardı yüreğimde... Aşkım büyüktü, ateşi büyüktü, giz'i hepsinden büyüktü... Gösteremedim... Nasıl beni yakıp, erittiğini bilemedin... Oysa sen buz gibiydin... Yine de gelmedin... Nasıl bir yürek büyüttüm sana gizli gizli... Sen bilmedin, ben Söyleyemedim.....

Şarkılar yazdım sana, okuyamadım...
Hep yanımdaydın oysa, dokunamadım...

Sana ben hayaller, düşler büyüttüm,
Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm,
Sana ben hummalı aşklar büyüttüm,
Söyleyemedim.....

Her şarkıya seni koydum, her şarkıyı sana yakışırdım... Sen varsın diye söyledim hepsini ama sana duyuramadım...
Hep benimle olduğunu hiç bilmedin. Hayalinle yatar, hayalinle kalkardım anlamadın. Anlamadığın, hissetmediğin için dokunamazdım sana, duvarların öyle kalındı ki, yapamadım...

Hayallerimdin işte sen, bütün düşlerimdin...
İyiye, kötüye akan her damla yaş sanaydı, sensiz olmazdı...
Ateş gibiydi işte aşkın, dedim ya yakardı, söndüremezdim...
Ama sen hiç birini bilmedin,
Ben de Söyleyemedim.....​

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Bunu hep mÜzİklİ dİnlemİŞtİm.mÜzİĞİnİde eklİyebİlİrsen Şayet daha gÜzel olur.
Bu duygu yÜklÜ paylaŞim İÇİn teŞekkÜrler gÖlge kardeŞİm.

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
cok güzel bir duygu dolu paylasim tesekkürler kardes
eline saglik

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Şu an onu dinliyorum ve severek dinlediğim bir parçaydı fakat sözlerini okuduğum zaman daha güzel olduğunu anladım genelde nakarat dikkatimi çekerdi paylaşım için teşekkürler..Bu şarkının tamamını nasıl ve nerden indire bilirim bendeki dizi müziği olduğu için hep nakarat bölümleri var yardımcı olunursa sevinirim..

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
[akillitv]<object width="450" height="370"classid="clsid:D27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"><param name="movie" value="http://services.akilli.tv/player3.swf?TYPE=2&URLX=http://services.akilli.tv/xmlProviderv4/query.aspx?ACTION=video&VDX=969b0399-4ebb-4524-bf5b-32b12ab77b59"/><param name="bgcolor" value="#FFFFFF"/><param name="allowfullscreen" value="true"/><embed src="http://services.akilli.tv/player3.swf?TYPE=2&URLX=http://services.akilli.tv/xmlProviderv4/query.aspx?ACTION=video&VDX=969b0399-4ebb-4524-bf5b-32b12ab77b59" type="application/x-shockwave-flash" bgcolor="#FFFFFF" width="450" height="370" allowfullscreen="true"/></object>[/akillitv]​

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
çok güzel duygulu bir paylaşımdı emeğine yüreğine sağlık kardeşim...

Selam ve Dua İle......

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Video da problem vardı galibe kesintili olduğu için dinleyemedim söyleyenin adını yazarsanız sevinirim ona göre indirmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim..

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Videoda problem yok aslında dinlemek için biraz yüklenmesini bekleyip öyle dinlemek lazım şarkıyı söyleyen Hüseyin Turan -Söyleyemedim şarkının adı ...​

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Ben bide bu şarkıyı EYLEM AKTAŞ tan dinlemenizi tavsiye ederim harika söylüyor..

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Dinleyelim bakalım tavsiyeniz dikkate alınmıştır teşekkürler .....​

Üst Alt