Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
veAleykumSelam iyiyiz hocam da bunları niçin bu konuya yazdınız, konumuz çok mu samimi geldi size : )

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Sıcaklarda herkes gölgede olur o yüzden :D

buyuk ıhtımal doğru değildir ama bende merak ettim gecen haberlerde izlemiştim neymiş acaba ?

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
büyük ihtimal doğru değildir tahmininiz doğru diğerleri yanlış : )

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Efendim bu kadar zulum yeter herkes sıkıldı benden cevabı açıklıyorum
Güneşe konan termometre havanın değil güneş ışınlarının ısısını ölçer. Ve bu yüzden hava sıcaklığının çok üstünde bir sayı verir. Havanın asıl sıcaklığı gölgede ölçülendir.

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Efendim 2. soruma geçiyorum; Boğmayan deniz? Acaba Dünya'nın hiç yüzme bilmiyenlerin bile boğulmayacağı bir deniz var mıdır? (sorudan var olacağı anlaşılıyor zaten, duymamış olabilirsiniz ismini vermenize gerek yok ama en azından neden boğmadığını tahmin edebilirsiniz, buarada yine googla bakma yok ona göre, bakanların bilgisayarı en kısa zamanda çöksün : )

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Buarada moderatorlardan rica etsem bu konun başlığını düşünce deryası olarak değiştirebilir misiniz. Biraz esinlenme oldu ama napalım ufkumuz geniş değil idare edeceğiz.

Üst Alt