Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

gül_nur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAH;in selami üzerinize olsun arkadaşlar RABBİM en güzel günü sizlere versin C.C. kimseye yalan söylettirmesin o söyliyenler nasil rahat ola biliyorlar hiç hoş olmayan bir şey bu kadar uyarilmakta insan oğlü hala devam diyorlar hala alayli alayli konüşmalar ALLAH af etsin cümlesini .
cele şanüm cümlesine en kisa zamanda düzelmeyi nasip etsin AMİN dilerim ALLAH tan hiç bir külünu yakmasin üstüne basa basa hala alayli konüşmalar hala kül hakki bü böyle sürmez bakalim ALLAH ne zaman
bu insanlari firavün gibi bazi kavimlara oldügü gibi helak edecek bazan gösteriyor ama biz insanlar anlamiyorüz en kisa zamanda bu olur diyorüm ALLAHacimasa zaten biterde üç beş kişinin yüzüden kaliyorüz bu fani dünyada düşüncelerimi yazayim dedim inşallah hatam yoktür bilgi var ama yerine getirmek zor doğrümü yanlişmi şimdi ondanda korküyorüz her gün teknoloji gibi fikir sözlerde değişiyor ALLAH çocuklarimizi korüsün dünya kötülerle doldü adim atilcak halden çikti ALLAHdüzelecek bir şey leri varsa insanlarin düzelme şansi versin YARADANİM dileğim bu dür ALLAHA emanet olun MEVLAMİN rahmeti üzerinize olsun cümlesini ALLAHAhavale ediyorür hayirli gün hayirli ömür hayirli işler hayirlisiyla ALLAH-in emirlerini getirme dileğiyle ALLAHA emanet ediyorüm ALLAH-in sevgili külü olmak dileğiyle cevaplarinizi bekliyor içimden geçenler cümlesinden ALLAH-razi olsun.

ALLAH'A.LLAHİM SENİ SEVİYORÜM
SENİ HER ZAMAN DÜŞLÜYORÜM
DİLERİM SENİ MEMNÜN EDERİM
BEN ZATEN BİR TAT ALAMİYORÜM

O MÜBAREK ZATİNA ULAŞMAK DİLEGİM
ELLERİNE ÖPMEK İZİN VER GÖREYİM
İZİN VER DOYA DOYA SEYRELEYİM
DİLEGİM RASULU ŞEFAATİNA ULAŞAYİM

BİR GÜL GÖRSEM AGLARİM
CÜMLESİNE YANARİM
O MÜBAREGİN SÜNNETİNE GETİRELİM
MAHŞERDE BULUŞÜRÜZ YARADANİM.

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ve aleyna aleyküm selam söylediklerinize katılıyorum dualarınıza da yürekten amin diyorum ...

ALLAH sonumuzu hayır etsin ...

Selam sevgi muhabbet ve dua ile

gül_nur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAH razi olsun c.c. lahü hayirli olani nasip etsin
sağ olun var olun ALLAH a emanet olun

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Aleyküm Selam...Hoş geldiniz...
Herşey okadar garipleştiki ,anlamak güç oldu...bu konuda içim çok dolu kardeşim söyledilerinize aynen katılıyorum..Allah yardımcımız olsun

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ve aLeykum seLam karde$im...

ho$geLdiniz...

duaLariniza kaLb-i amin diyorum...

hayirLi payLa$imLara...

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Elinize yüreğinize sağlık sözlerinizde çok haklısınız öyle bir devrideyizki

hemde "ahir zamanında ahirindeyiz"Rasulumuze sormuş Sahabe'i ikram ,
Yarasulallah bizden sonrada senin hayırlı ümmetlerin geleceklermi ??
Sevgili Rasulumuz buyurmuşki !!!evet benim sizden sonrada ümmetlerim gelecekler ama onlar koca bir siyah öküzün üzerindeki 1 tek beyaz tüy mesabesinde olacaklar ve ahir zamanda gelecekler öyle bir ümmetim olacakkki onlar bana sizden "daha sevgili "olucaklar çünkü onlar beni görmeden" iman" edecekler ve onların devrinde din bir avuç "kor "olacak ellerine alacaklar ellerini yakacak kalblerine alacaklar kalblerini yakacak ama yere attıkları taktirde "dinden imandan"çıkacaklar ve onlar o devride garip kalacaklar buyurup şu haidisi şerifi buyuruyor..
Tuba lilgurabaillezine yuslih lehunne maefsedennas... müjdeler olsun o gariplereki insanların fesada çıktığında onlar düzeltiyorlar .. değerli kardeşlerim işte o devir bu devir din bir avuç ateş oldu yakıyor bizi ızdırap veriyor bize ama ne pahasına olursa olsun kim ne derse desin tutacağız bu güzel dinimizi ellerimizde atmıyacaığız onu inşallah...

gül_nur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim

esila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BEN SİZLE MANEVİ KARDEŞ OLABİLİRMİYİM