Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Davam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray

Halit Ertuğrul'un çok satan " Düzceli Mehmet" adlı kitabı, kitaptan çok etkilendiğini belirten, 15 yıldır yardımcı yönetmen olarak çalışan Gamze Emiroğlu tarafından beyazperdeye aktarılıyor. Ortaya çıkan projede, başrolü Cihan Toraman'ın oynaması planlanıyor. Çekimleri Nisan ayında başlayacak olan ve Düzce depreminde vefat eden bir gencin hiyatesinin anlatılacağı film, Eylül ayında vizyona girecek. “ Sürgün” filminin yönetmeni Mehmet Tanrısever’in de destek verdiği yapımın çekimlerinin Sinop, Düzce ve İstanbul'da çekilmesi planlanıyor.

DÜZCELİ MEHMET HAKKINDA

164. baskısı yapılan Düzceli Mehmet kitabında: Üniversiteye geçen gençlerin artık birkaç vesileyle kaybolan inançları, kaybettiklerine cevap bulan bir hocanın yaşadığı olayı anlattığı bir kitap. Düzceli Mehmet bir ay çalışarak kazandığı üniversiteye geldiğinde 1 yıl içinde bütün fikirleri değişiyor, artık rock ve zevk için yaşamayı bırakıp çok farklı bir insan oluyor. İçinde mutluluk yeniden yeşeriyor ve Düzce depreminde hayatını kaybediyor. Çok ilginç olayların geçtiği kitapta bütün insanların ibret alabileceği olaylar cereyan ediyor.

ebuzer26

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
cok güzel olur yaaa cok sevindim 5defa okudum düzceli mehmeti

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Okuyupta etkilendiğim bir kitaptı film olması ben çok mutlu etti inş kısa zamanda yayına girer ...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
En etkİlendİĞİm kalemlerden bİrtanesİ halİt ertuĞrul.hereserİ ayri bİr anlam ders alici ve gÜzel.bu gÜzel eserİn fİlİme aktarmasina sevİndİm.okumayanlar İÇİn İzleme firsati doĞar enazindan.
PaylaŞim İÇİn teŞekkÜrler kardeŞİm.

Rabiye_A

Nur yuzlunun sevdalisi...

Aldığı Beğeniler
15
Paylasimin için tesekkurler kardesim.

Davam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
İnsanın bilmesi gereken en temel bilim; kendisini bilmesi, yaratanını tanıması, dünyaya ne için geldiğini anlaması ve yaptıklarının hesabını vereceği bilinci içinde olmasıdır.

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
bu cok guzel bir haber

benimde etkisinde kaldigim bir kitab..
cok sevindim bu habere..:)

cok tesekurler paylasiminiz icin..

_eren_

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Hakikaten güzel bir haber.
Genelde romanlardan esinlenilerek çekilen filmlerde bir hayalkırıklığı yaşanıyor ama inşallah bu böyle olmaz.
Ayrıca "Sürgün" filminin yönetmeni de çekime yardımcı olacakmış. "Sürgün" filminin de yeri apayrı.

Üst Alt