Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Bu tür şeyleri paylaşmak pek tercih ettiğim şeyler değil ama beni tanıyan tanır diyerekten anlatayım;

Akşam bir pastaneden ekler aldım. Ekleri ne olduğunu bilirsiniz içi yaş pasta kreması falan. Büyük boy bi ekler..Çok severim genellikle alırım.. Tanesi 5 liradır ve tam bir kalori deposudur:) Pastanecim peçeteyle uzatır ilk ısırığı pastanenin kapısında alır ve yiyerek giderim:)

Neyse tam ilk ısırığı alacakken ufacık sevimli üstü başı kirli peçete satan kızla gözgöze geldik... Al kızım dedim içeri girip yenisini aldım.. Neyse kız duvarın dibine oturup ekleri gömerken yanından yeni eklerimi yiye yiye geçtim ve az ileride benim eklerimin bittiği yerde 5 lira buldum:) Döndüm geri o beş lirayıda kıza verdim... Yoluma devam ettim... Neyse külüstürüme bindim bastım gittim.. biyerde sigara almak için indim.. indiğim yerde kaldırımın kenarında 5 lira:) Neyse inatlaşmayalım deyip o beş lirayı cebe indirdim:):)

Diyeceğim oki yapılan iyilik bazen zaman alır bazende böyle çok hızlı gelir.. İyilik yapmaktan vazgeçmeyelim.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Bilmeyenler için ekler:) benimki bunun büyüğü
9975304-728xauto.jpg

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
böyle durumlarda hem sevinir hem üzülürüm
Sevincim iyiliğin gerçekten Allah katındada iylik olduğnu gözlerimle gördügüm için
Üzüntüm yapılan iyliğin dünyada hemen karşılığının verilmesinden
Oysa ahireti tercih ederiz demi
Sonra bir ayetle teselli olurum

Bismillahirrahmanirrahim
Kim Allah’a güzel bir işle gelirse, iyilik işlerse, ona on misli verilir;
kim de bir kötülükle gelirse, sadece kötülüğüne denk bir ceza görür
ve hiç kimseye haksızlık edilmez.”(Enam, 6&160)

Üst Alt