Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ALLAHım! Peygamber'in Muhammed sallALLAHu aleyhi ve sellemin senden dilediği hayırları ben de dilerim. Peygamber'in Muhammed sallALLAHu aleyhi ve sellemin sana sığındığı şerlerden biz de sana sığınırız. Yardım ancak senden beklenir. İnsanı dünya ve âhirette muradına ulaştıracak sensin. Günahtan kaçacak güç, ibadet edecek kuvvet ancak ALLAH'ın yardımıyla kazanılabilir.AMİN

İlahi ente maksudi ve rıdaike matlubi

amınnnnnnnnnnnnnnn ALLAH RAZI OLSUN INSALAH

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
ALLAH razı olsun.cok güzeldi..

ALLAHım! Senin rahmetini kazandıracak, bağışlamanı sağlayacak işler yapmayı, her türlü günahtan uzak durmayı, bütün iyilikleri işlemeyi, cennete kavuşup cehennemden kurtulmayı nasip etmeni niyâz ediyorum.

ALLAHım! Peygamber'in Muhammed sallALLAHu aleyhi ve sellemin senden dilediği hayırları ben de dilerim. Peygamber'in Muhammed sallALLAHu aleyhi ve sellemin sana sığındığı şerlerden biz de sana sığınırız. Yardım ancak senden beklenir. İnsanı dünya ve âhirette muradına ulaştıracak sensin. Günahtan kaçacak güç, ibadet edecek kuvvet ancak ALLAH'ın yardımıyla kazanılabilir.AMİN

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Amin..Rabbim dualarımızı kabul etsin..

berfinn

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN

Ellerimi açtım sana yalvarırım yana yana ne olur Rabbim bu aciz kulunu kabul et katına mahrum etme her iki cihandada gudretil bil ğeyr ya Allah aminnnnn

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
sence bılınen herseyın sayısınca amınnnnnnnnnn YARABBI
Allah razı olsun abımmm

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ey RABBİmiz! Bizi, Üstadımızı, Büyüğümüzü, ana-babamızı, Kuran ve iman hizmetinde çalışan kardeşlerimizi, eşlerimizi, çocuklarımızı, akrabalarımızı, ecdadımızı, mümin dostlarımızı iyi kullarınla birlikte cennetine koy.

Ey RABBİmiz! Nesillerimize inayet eyle, onların imdadına koşmayı bize nasip eyle. Kalbi, gönlü kırıkların, ihtiyaç sahiplerinin imdadına koşmayı bizlere nasip eyle. Bizleri birbirimize sevdir ve insanca yaşamayı nasip eyle. Kalplerimizi, ayaklarımızı kaydırma.

Ey RABBİmiz! Senden ah-u efgan edip sana dua dua yalvaran, Sana karşı saygı ile dopdolu olan ve Senin yoluna yönelen kalpler istiyoruz. Nefislerimize takva bahşeyle ve onları temizle.

Üst Alt