Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

elam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
EFENDİMİZ BİRGÜN SAHABİLERLE HZ. OSMAN,HZ. EBUBEKİR VE DİGER TUM PEYGAMBERLERİMİZLE (SAV)BİR SOFRADA BULUNURLAR.VE SOFRADA KISA BİR KONUSMA SOHBET ESNASI OLUR.O SIRADA HZ.OSMAN RADİYALLAHUANH SOFRADA BULUNAN ZEYTİN VE HURMALARDAN BİRKAC YEMEYE BASLAR VE YEDİGİ ZEYTİN VE HURMA CEKİRDEKLERİNİ EFENDİMİZ RESULU EKREM (SAV)EFENDİMİZİN ÖNÜNE KOYAR.BU SIRADA SOHBET BİTMİSTİR VE HZ.OSMAN RADİYALLAHUANH EFENDİMİZE DER Kİ:EFENDİM NE KADAR COK ZEYTİN VE HURMA YEMİSSİNİZ DER.EFENDİMİZ DE(SAV) O SIRADA GUZEL HOS BİR LATİFE YAPARAK DER Kİ:NE GÜZEL Kİ SEN CEKİRDEKLERİYLE YEMİSSİN HZ.OSMAN DER. evet aklımda kalanı ıle yazdım kusurum varsa afola hakkınızı helal edın esselamunaleykumverahmetullahveberekatuhu

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun .Evet ben bunu okumuştum bir yerde ve çok hoşuma gitmişti tekrar okumakta çok güzeldi sağolasın ..

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
İlk defa okudum güzeldi...
teşkkürler...

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ve aleyna aleyküm selam kardeşim bende ilk defa okudum güzeldi paylaşım için ALLAH razı olsun ....:)

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Aleykümselam kardeş sanırsam bende ilk kez okudum.Emeğine yüreğine sağlık kardeş.

Üst Alt