Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sseeniyye

aciz üye

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
esselamu aleyküm ve rahmetullahi ebeden daimen...
Aziz sıddık kardeşlerim...

evvela içinde bulunduğumuz rahmet ayının cümlemizi kuşatması ve bu ayın hepimizin kendi hususi hanesine bereket ve huzur getirmesini cenab-ı haktan temenni ediyorum..

uzun zaman oldu siz kardeşlerimden ayrılalı ve bugün cenab-ı hak ihvanlarımızı ziyaret etmeyi nasip etti...

yenidendogusta bugün yeniden doğdum.. nur talebeleri grubunu ziyaret ederken kardeşliğin tefani düsturunu hissettim ve bu beni çok duygulandırdı..

malum sevk-i ilahiyle başka bir ile geçtik ve burda sanal alemden çok uzağım bilmiyorum rabbim birdaha ne zaman nasip eder sizleri ziyaret etmeyi..

şunu belirtmeliyim ki ayrı kaldığım bu süre zarfında çok şey değişmiş ama bu ailede kale gibi abilerimin ve ablalarımın değişmediğini fark ettim cenab-ı hak bu aileye onların zevalini yaşatmasın bu kardeşliği ebedi kılsın inşallah..

ihvanlarımdan bir şey istiyorum rahmetli bir katre ağbimizle nur talebeleri grubunda başlatmış olduğumuz bir aktivite vardı ama abimizin ebedi aleme göç etmesi ve benimde bu aleme girmek için imkanlarımın kısıtlı olması hasebiyle bu grupta olan kardeşlerimden isteğim şudur ki bir katre abimizin anısına bu aktiviteyi imkanı olanların,vakti müsayit olanların ve ailemizin kalesi hükmünde olan abilerimizin ve ablalarımızın devam ettirmesidir..

dileğim odur ki bu sayede rahmet-i rahmana kavuşmuş bir katre abimizinde varlığı bu sayede devam etmiş olur..

inşallah bu uğraş cenab-ı hak katında bir katre abimiz hesabına baki meyveler hükmüne geçer...

bu aileye dahil olduğumda benden muhabbet ve samimiyetini esirgemeyen abilerimden ablalarımdan ve kardeşlerimden cenab-ı hak ebeden razı olsun..

hakkımı helal ettim... sizlerde helal edin inşallah...

tekrar görüşmek dileğiyle...

sizleri batmayan ve sonu olmayan RABBİME emanet ediyorum..

selam sevgi ve muhabbetle...

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
ve aleykum selam ve rahmetullahi ebeden daimen...Allah razı olsun samimi duygularından dolayı.. Varsa hakkımız helal olsun..selam dua ile

Üst Alt