Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
ELCIN2.png

İstanbul'un sahil ilçesi Şile'de küçük bir kız kimliği belirsiz kişilerce kaçırılır. Olaylardan habersiz, kendi halinde yaşayan 5 üniversiteli genç, bir anda bu kızla ilgili garip olaylar yaşamaya başlarlar. Aniden beliren, telepatik görüntüler, belirsiz fısıltılar, lanetli olaylar çevrelerini sarar. Kızla ve ailesiyle hiçbir ilgileri yokken neden bu görüntülerle karşılaştıklarını çözemezler. Kendi kendilerine bir çıkış yolu ararken, gizemli kaçırılmanın ardındaki sırlar onları cinler alemine doğru sürükler. Ölüm ve hatta ondan daha korkunç olan acılar şimdi çok daha yakındır...
Dabbe ve Semum filmlerinin yönetmeni Hasan Karacadağ’ın imza attığı son korku filmi olan El-Cin , bu coğrafyanın en bilinen mistik olgularından olan ‘cinler alemini’ beyazperdeye taşıyor. Oyuncu kadrosunda ise Fulya Zenginer, Serdal Genç, Oğuzhan Yıldız, Hande Kaptan ve Alper Kadayıfçı gibi isimler yer alıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=U5TLXfOql9c

Avcı.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5,762
Cinlerin varlıgına inanıyoruz elbet, fakat konu sacma :)
ben korku film hastasıyım, inşAllah izleyeceğim :)
Emeğinize sağlık

Arzuhalim

BendeYar

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Fenerbahçe
Korku filmlerinin konusu genellikle hep saçmadır :)
Aslolanda korkutabilmesidir.Buda korkutuyor aslında bırde türk yönetmen çinlilerin bile ilgisini çekmiş
yalnız bu adam hasan karacadağ çok cinlerle uğraşıyor en son bu adamı cin çarpacak diye korkuyorum :D

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Allah muhafaza :]

oldum olası korku filminden tırsarım
kalsın yan cebimde :)

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Ben böyle konulu filmlere hayatta bakamam

T.C

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
19
Korku filmlerinin konusu genellikle hep saçmadır :)
Aslolanda korkutabilmesidir.Buda korkutuyor aslında bırde türk yönetmen çinlilerin bile ilgisini çekmiş
yalnız bu adam hasan karacadağ çok cinlerle uğraşıyor en son bu adamı cin çarpacak diye korkuyorum :D

bu yorum filimden daha çok hoşuma gitti:)

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Filmde olsa bu konularla fazla uğraşmamak gerek :)

Avcı.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5,762
Ben bazı konularda ayrıntıya inmeyi severim, konuları derinlemesine işlerim ve korkmam.. cinler de bu konulardan biri diyebilrm :)

Üst Alt