Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sükutu-ezber

Öyle işte,,,

Aldığı Beğeniler
2,157
Kucağında kıvrılıp sessizliğine benliğimi emanet edeceğim bir cümle arıyorum. Gözlerimi kapayıp uzatabildiğim kadar geçmişin uzağına ellerimi uzatıyorum biri tutsun, çekip çıkarsın diye bu halden. Aşksız ve sözsüz bir boşlukta asılı kalmış gibi bazı zamanlar. Yitmiş ve bulunamamış gibiyim tanımsız tabelasız bir şehirde...

Dalıp gitmelerimi, uykusuz kalışlarımı özledim belki de. Silik bir anı gibi, özlemek de silik. Hiç bir şeyi tam özleyemediğim bir muhtaçlık bu...
Boyandığım renklerin tuvalinde grilere siyahlara bulanmak da varmış, insan zandan bir sismiş boz bulanık. Sevmek yetmezmiş, özlemeyi bilmek, yola koyulmak, mesafeler aşmak, bedel ödemek gerekirmiş. Öyle durduk yere bulamazmış bir ruh diğer eşini. Sevmek de küsermiş, özlemek de, boynunu büküp solan bir çiçek gibi...

Bazı zamanlar ruhum bedenimden çıkıp gidiyor sanki, kilolarca et ve kan yığınıyla öylece kalakalıyorum. Leş kokuyorum bazen günlerce. Ya ellerini kana bulamış da kimsenin bunu bilmediği bir katilim, ya da deliler evinde hissizce tek noktaya dalıp gitmiş bir meczup....

Elimde değil sanki hiç bir şey, göz çukurlarıma doluşan yaşlara, bir de göğsümün tam ortasına yayılıvevren o sızıya tutunuyorum.
Elimde değil!

Halil İbrahim

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray
Elimde değil sanki hiç bir şey, göz çukurlarıma doluşan yaşlara, bir de göğsümün tam ortasına yayılıvevren o sızıya tutunuyorum.
Elimde değil!

Teşekkürler emeğinize ömrünüze bereket inşAllah :aro:

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Sevmek yetmezmiş, özlemeyi bilmek, yola koyulmak, mesafeler aşmak, bedel ödemek gerekirmiş.

Ne kolay söylüyoruz değil mi? "Seviyorum.. Daha ne yapayım?"

Anladık seviyorsun da, sevdiğin (kişi, şey, her neyse) ne yapıyorsun? İcraat sıfır. O zaman sevmiş olmuyorsun aslında.
Sevdiğini iddia ediyorsan eğer, sevdiğin için bir şeyler yapıyor olmalısın. Bir şeyler yapmıyorsan, hiç bir icraatın yoksa ya da bir bedel ödemiyorsan, kusura bakma, sevmiyorsun arkadaş!! :)

Sükutu-ezber

Öyle işte,,,

Aldığı Beğeniler
2,157
@YaRêN teşekkürler sizinde ömrünüze bereket olsun inşallah,,,????????

@Beste sen de sağ ol her zaman mübarek,, ????????

@seylan_54 haklısınız bazı çok önemli değerleri basite indirgiyoruz ve samimi olamıyoruz,,
Biz insanların samimi olmaya, samimi kalmaya, samimi insanlara ihtiyacı var,,
Teşekkürler,, ????????

Üst Alt