Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Elimi Kalbime Koydum, Dinledim, Duâdaydı
Sevgili Muhâfızım! Beni, ilgilendirmeyen işe karışmaktan Değiştirmeye güç yetiremeyeceğim meseleye kafa yormaktan Kendi kapım pisken, başkalarının kapısının pisliğine takılmaktan

Bünyesi nice mikropla hasta ve dertliyken, doktorluk iddiâsında bulunmaktan& Sadece işittiği hususlar için biliyorum demekten Sağdan soldan duydukları ile fetvâ vermekten

İlmi ve hilmi israf etmekten& Boyumu aşan mevzûlarda, gevezelik yapmaktan beni koru& Edebe yol olmayan yaşmaktan Nefsim dururken, başka bir düşmanla savaşmaktan& Ve şerlilerin şer tuzağına düşmekten Sana sığınırım& Dışı içine kaçmaktan, içi dışına çıkmaktan, haktan sapıp hataya koşmaktan koru beni.

Sevgili Yaratıcım! Beni, var ettiğin o ezel yurduna, tertemiz geri döndür Bu dünyaya gelişim pek mâceralı, büyümem pek meşakkatli olmuş Anamı ve babamı cennet bahçende gezdir Gidişimi kolay eyle

Akıl yaşta değil, başta diyorlar, başıma akıl nasip eyle Hakikatte aklın ne yaşta, ne de başta olmadığını Fakat aklın ille de yanışta olduğunu fark ettir. Aklını yaşında sanan büyüyememiş ihtiyar olmaktan Sana sığınırım. Aklı, baş olmakta sanan büyükbaş olmaktan da koru beni...

Hakkımda her ne murâd etmişsen, beni ondan râzı kıl da, şikâyet edip duran bedbahtlardan olmayayım

Sevgili Dostum! Sevdiklerim uyuduğu, en çok sevdiğim de rüyalara daldığı ve beni sevdiğini söyleyenler yorulup, kendilerine bile hayırları kalmadığı zaman, beni yine de gözleyen, koruyan ve kollayan Sensin!..

O herkesin bırakıp gittiği ve sadece Seninle baş başa kaldığım zamanlarda, Seninle olmak duygusunu bana öyle derinden hissettir ki

Ömr-ü billah, yalnızlık nedir, unutayım& Dostlarına dost olmayı, dostlarının hizmetinde bulunmayı ve dostlara yaraşır bir sevgiyle sevmeyi nasip et

Sevgili Lûtfedicim! Özellikle ağzımın içinde, inci taneleri gibi pırıl pırıl durmakta olan, hani şu yeri; üstte, önde ve ortada olan iki dişim için, Sana şükredemezken, beni Sana hakkıyla şükrettiğini zannetme gafletinden uzak tut.

O iki diş olmasaydı, ne insanların alaycı bakışlarından kurtulabilir, ne doğru düzgün yemek yiyebilir, ne de böyle düzgün konuşabilirdim.

Ama ne olur, iki inci tanesi dişin kulu etme de beni, onlar sebebiyle kibir çamuruna batıp, deryadan ayrı kalmayayım& Karşıma, beni onlar olmadan da sevebilecek, takıntısız, yüce ruhlu insanlar çıkar

Kabuğa değil, öze âşık güzel kullarının arkadaşlığıyla, lutuflarına lutuf ekle İkram ettiğin iki dişimle ilgili istediklerimi, yardımınla üstesinden geleceğim, herhangi iki işim için de istiyorum, lutfet

namzbt4.jpg

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
İlmi ve hilmi israf etmekten& Boyumu aşan mevzûlarda, gevezelik yapmaktan beni koru& Edebe yol olmayan yaşmaktan Nefsim dururken, başka bir düşmanla savaşmaktan& Ve şerlilerin şer tuzağına düşmekten Sana sığınırım& Dışı içine kaçmaktan, içi dışına çıkmaktan, haktan sapıp hataya koşmaktan koru beni

amin cümlemizi..yüreğine sağlık .ablam..çok güzeldi..
RABBIM kabul buyursun....

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Amin Amin Amin....

Allah (cc) senden ebediyen razı olsun inşALLAH...Gerçekten çok güzel bir duaydı ellerine ve yüreğine sağlık....selam ve dua ile....

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : Bir_Katre
Amin Amin Amin....

Allah (cc) senden ebediyen razı olsun inşAllah...Gerçekten çok güzel bir duaydı ellerine ve yüreğine sağlık....selam ve dua ile....[/SIZE]

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
amiinn ablam...Allah ebeden razı ve memnun olsun...dosyama atılıyor ;)

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
amiinn ablam...Allah ebeden razı ve memnun olsun...dosyama atılıyor ;)

Rabbim hepinizden razı olsun ve herduanız kabul olsun inşaAllah..

Hayırını gör meleğim.. ;)

Üst Alt