Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

loreS

"ALLAH dE KaLBiM"

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
İlahı hamdını sözüme sertac ettim zikrini kalbime mirac ettim kitabını kendime minhac ettim.
Ben yoktum var ettin varlığından haberdar ettin aşkınla gönlümü bikarar ettin.
İnayetine sığındım kapına geldim hidayetine sığındım lütfuna geldim.Kulluk edemedim affına geldim şaşırtma beni doğruyu söylet neşeni duyur hakikatı öğret.
(EY Halıkı Zişanım)Sen duyurmazsan ben duyamam sen söyletmezsen ben söyleyemem sen sevdirmezsen ben sevemem.
Sevdir hep sevdiklerini Yerdir bize hep yerdirlerini Sevdin Habibini kainata sevdirdin Sevdinde hılatı risaleti giydirdin.Makamı İbrahimden Makamı Mahmuda erdirdin serveri asviya kıldın Hatemi enbiya kıldın.
Muhammed Mustafa sav kıldın Salatü selam Tahiyyatı ikram hertürlü ihtiram ona onun aline ahbabına ailesine ashabına ve etbaına Ya Rabb!!

AtiLLA*

اتيلا

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
İnayetine sığındım kapına geldim hidayetine sığındım lütfuna geldim.Kulluk edemedim affına geldim şaşırtma beni doğruyu söylet neşeni duyur hakikatı öğret.

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Amin inşaallah. RABBIMiz kabul buyursun. ALLAH Razı olsun

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnnn Ya Rabbel Alemin
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah kardesim tesekkürler
Selam ve Dualarimla........

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
çok severim bu duayı... Aminlerce amini yolladık efendim Allah rızasını sunduklarından kılsın :G:

elifg

eyvallah

Aldığı Beğeniler
230
Takım
Fenerbahçe
amin. Allah razı olsun.

Üst Alt