Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Allah razi olsun Kardesim..

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Bize nasil kiydiniz. Emine Senlikoglu
buda cok güzel

-Zeynep-

Mecânin-i Kütüp

Aldığı Beğeniler
2,763
Takım
Diğer
Bir Gönül Mücadelesi

92611.jpg

"Özellikle Avrupa'da duyduğum 'İthal damat' 'İthal gelin' sözlerinden sonra konuya değindim. Bir de baktım ki, Avrupa'ya giden damatlar da gelinler de ateş hattında. Aslında anlayışlı insanlar içinde değilse, damatlar ve gelinler, özellikle gelinler, her yerde ateş hattında ama, insanın kendi memleketindeki acıyla yaban yerlerdeki acı aynı olmuyor.

Yaşanmış hayatlardan yola çıkılarak kaleme alınan hikayenin ilginç bir yanı var. Sadece gönül mücadelesi çekenler bir de kendisini yabancı hisseden gelinler ve damatlar beğendi bu hikayeyi. Gönül mücadelesi vermemiş, veya gerek duymamış olan insanlar bu kitabı anlayamadılar.

Bir gönül mücadeleniz yoksa, insanlardan darbe de almıyorsanız bu kitabı okumak size lüks gelebilir."

... Şüphe yok ki, gideceği yer, çiçeklerinin bile mutluluktan gülümsediği yer olacaktır. Ve her yolcunun hak ettiği yer, o yolcunun bulunduğu yolun sonunda onu beklemektedir

VaniLya

ɐʎlıuɐʌ

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
idamlık genç de çok güzel...

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Çin İşkencesi, Hristiyan Gülü ve Maria'da güzeldir:)

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Söylenenleri henüz okuma firsatim olmadi. Ama en kisa zamanda insaAllah :)

Üst Alt