Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray

Filoji tarafından Türkçe’ye çevrilen bu kişilik testini uygulaması oldukça basit. Tek yapmanız gereken aşağıdaki resmi inceleyerek sizin düşüncenize göre, en aptal kişiyi belirlemek. Testte birçok kişi farklı cevap vermekte ve bu farklı cevapların her birinin altında yatan düşünce farklılıkları sizin karakterinizi ortaya çıkaran hatları belirlemekte.
Şimdi, aşağıdaki resmi iyice inceleyin ve sizin düşüncenize göre en aptal kişiyi belirleyin;

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Eğer 1 Numara diyorsanız;

Eğer 1 numaralı şahsı en aptal kişi olarak seçtiyseniz bu zor durumlar karşısında mücadele edilmesi gerektiğini düşündüğünüzü ve pes etmekten hoşlanmadığınızı gösterir. Çünkü resim içerisindeki en pasif, kaderini kabullenmiş ve çaba göstermeyen kişiyi en aptalı olarak seçtiniz. Bu kişiyi aptal olarak görmenizin altında yatan gerçek sebep, başına gelen felaket karşısında hareketsizce beklemesi ve herhangi bir sorumluluk almadan olacakları öylece gözlemesidir. Siz karakter olarak, karşılaşılan sorunlarla mücadele edecek güce sahipsiniz ve insanların başka insanların haklarını çiğnemelerine asla göz yumamazsınız.

Eğer 2 numara diyorsanız;

Eğer 2 numaranın en aptal kişi olduğunu düşünüyorsanız bu aslında “kendini akıllı sanan” kimselere karşı duyduğunuz tiksintinin dışa vurumudur. Kişisel hayatınızda da, akıllı olarak geçinen, sürekli konuşan ve hakim olmadığı konularda tavsiyeler vermeye bayılan ve kendi başarılı olamayınca etrafındakilerin de başarılı olmasını istemeyen kimselerden çok çekmiş olmanız kuvvetle muhtemeldir. Resimde kendi bindiği zaten kökünden kesilirken, aptalca bir hareketle yanında oturan kişiyi de düşürmeye çalışan bu şahsı seçmeniz bunun kanıtıdır.

Eğer 3 numara diyorsanız;

Bu testte 3 numaralı kişiyi en aptal olarak belirleyenler azınlıktadır. Eğer 3 numaralı kişiyi en aptal kişi olarak belirlediyseniz bu sizin duygusal ve manevi yönü kuvvetli, temiz kalpli biri olduğunuzu gösterir. Resimde aşağı düşmeyeceği garanti olan tek kişiyi seçmeniz, yükselme hırsından daha çok maneviyata ve sevgiye önem verdiğinizi ve gündelik başarılardan daha büyük bir şeylerin varlığına inandığınızı kanıtlar. Hırslı, ve diğer insanların ayağını kaydırmaya çalışan insanlardan hoşlanmıyor olmanız da gayet olasıdır.

Eğer 4 numara diyorsanız;

Eğer 4 numaralı kişiyi en aptal kişi olarak belirlediyseniz bu bir şeyler yapma gayesiyle saçma işler yapan ve sonunda daha büyük bir zarar yol açan kişilere karşı duyduğunuz antipatinin dışa vurumudur. Özel hayatınızda, olayları etraflıca analiz etmeden başına buyruk bir biçimde harekete geçen ve sonunda da dönüp dolaşıp yine sizi suçlayan veya sizden yardım isteyen kişilerden çekmiş olmanız gayet muhtemeldir. Bazı durumlarda insanın sakin kalması gerektiğine inanıyorsunuz. Bu sebeple kendi bindiği dalı kesen ve kendi kendini aşağı düşüren bu kişiyi en aptal kişi olarak belirlediniz.

Kaynak: filoji.com

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Cevapları okumadım
Çok kez karşılaştım bu soruyla
Hepsi testeriyi elinden atsin bence????

Baska bir karikatür gelidi aklıma
Bir gemi batıyor
Çünkü içindeki yolcular gemiyi parçalayıp kendilerine sandal yapıyorlardı.Dolayısıyla gemi batıyordu????

Aklın ve vicdanın ziyanda olduğu her durum
Aptallık galiba

Geçenlerde uşağın hikayesinde bir resim gördüm akabinde hemen aa güzel fikir kuzum dedim.
Aradan gecmeden eyvahh dedim.
Resim şöyleydi; iki binanın kör cepheleri açık ve şeklinde birleşikti.Bütün duvarlar simetri yerleştirilmiş rengârenk kuş yuvalarıyla doldurulmuştu.
Geç olduğu için arayamadım .Sabah aradığımda iyide kuzum kuşların asil yeri duvarlar mı olmalı?Yaşayacak ağac yeşillik bırakmayan biz insanların kendisini affettirmek için bu saçma çabası kuşlara nasıl geliyordur acep ? Dedim
Yaaa aynen anniş dedi.
Insan diyorum garip mahlukât
Aklı kullanıyorum diye bir taraftan yitirdiklerinin farkında olamayabiliyor.
Kendi iradeleri olmadan icgüdüsel yasayan alemi hayvana
Sorgusuz sualsiz davranabiliyor
Tabii en az kendileri gibi cuzi iradeleri olan diger insanlara davranirken;
Akıl vicdan terazisi bir hayli degişebiliyor malesef.

Gerçekten aptallık neydi sahi?????

????☄????

Üst Alt