Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Selamün aleyküm sevgili kardeşlerim öncelikle sizleri çok özleyeceğim.Şimdi nereye gidiyorsun diyeceksiniz artık zaman doldu&Ben yarın saat 17:00da askere gidiyorum bana hakkınızı helal edin kendinize iyi bakın ben burada çok güzel geçirdim aranızda yine olsam yine güzel günler geçireceğime inanıyorum bütün kardeşlerime de teşekkür ederim hepiniz hakkınızı helal edin çok güzel ve anlamlı paylaşımlarınızla birçok bilgiler edindik hepinize teşekkür ederim Rabbim cümlenizden razı olsun yazacak çok şeyim var sizlere kardeşlerim ama zamanım yok bugune kadar sizlere söylemek istedim ama söyleyemedim bütün kardeşlerim sizleri çok ama çok seviyorum tekrar hakkınızı helal edin.Askerliğim İzmir/yenifoça ya çıktı sınıfım jandarma komando kendinize iyi bakın Rabbime emanetsiniz hepiniz selam ve dua ile&

Sevgili Kardeşlerim lütfen iki kelime de olsa bir cevap yazın lütfen rica ederim

Kızıldeniz

Allahıma emanet can oglum

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
AAA HAYIRLI OLSUN KARDEŞ :bye: GÜLE GÜLE GİT [GLOW=deeppink]EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER[/GLOW]SAGLICAKLA KAL

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Vealeykümselam öncelikle kardeş hakkımız helal olsun sende hakkını helal et inş.Paylaşımlarını özleyeceğiz inş biran önce yapar gelirsin Rabbime emanet ol kardeşim.

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Helal olsun sizde helal edin.Rabbim yardımcınız olsun.

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Hakkımız varsa helaldir tabi ..sizde helal edin...
Selametle gidin Rabbim yardımcınız olsun.Bütün askerlerimiziz....

[BLINK]EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER[/BLINK]

gamzelim

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ve aleyküm selam hakkımız helal olsun kardeşim paylaşımlarını özleyeceğiz sağsağlim gider vatani görevi yapar aramıza sıcak yuvana tekrar dönersin hayırlısıyla inşallah Allah'a emanet olasın Rabbim senin ve tüm askerlerin yardımcısı olsun bu vatan sizlere emanet ..Selam ve dua ile..

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : laz_incisi
Hakkımız varsa helaldir tabi ..sizde helal edin...
Selametle gidin Rabbim yardımcınız olsun.Bütün askerlerimiziz....

[BLINK]EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER[/BLINK]

hayırlı tezkereler kardes

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
A.selam kardeşim.

Hayırlı yolculuklar diliyorum.

Rabbim vatani görevini hayırlısıyla ve layıkıyla yapan ve sonunda ailesine kavuşan kullarından eylesin seni ve tüm Mehmetçikleri.

Hakkım yok ama yinede helal olsun.

Fİ EMANİLLAH

mihru vefa

talib-i aşk

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
senin askerliğin bitermi be mehmet kardeşim )))
Allahın izni ile sağ salim gider görevini yapar gelirsin acemi birliğini atlattınmı zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bi bakmışın tezkere kağıdın elinde dua ederiz inş. selametle...

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun kardeşlerim yenidendogus ailemi çok özleyeceğim ben izmire yetiştim çok şükür akşama da inşallah bölüğüme teslim olacağım selametle kalın

Üst Alt