Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı ŞEVVAL
hayatınız boyunca yapmayı en çok istedi iniz,bu hayatta gerçekleştirmek istedi iniz hayalleriniz nelerdir??????buraya yazarsanız sevinirim ..

ilk ben yazayım..küçüklükten beri içimde hep çocuk gelişimi bölümünü okuyup anaokulu ö retmeni olmak vardı..inş yaklaşıyorum ve İNŞ. gerçekleşir..

BEN YAZDIM SIRA SİZDE...

Sevval, insaALLAH muvaffak olursun! Senden hayirli haberler bekliyorum :)

Benim en buyuk hayallerimden birisi Rabia A'tul Adviyye ismine laik olmak :]

Rabbime emanetsin.

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Hayaller biter mi? O kadar çok hayalim var ki buraya sı maz.Onlarla yaşıyorum ve onlarsız olmaz.Ne demiş Einstein "Bilgiden çok hayaldünyası önemlidir"Ah hayallerim....Selam ve dua ile...

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ahhhh Hayırlısı ile Şu Hafızlıgı bi pişirseydimmmm...

(Ya burada üzgün surat yok, aglıcam olmıcak şimdi, üzgün surat koymam lazım burda benim) :)

Neyse, Vücühte okumak isterdimm..

Rabbim Hayallerimizi gerçekleştirmeyi ve de yeni yeni, güzel hayeller kurmayı

nasip etsinnn...

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
:)arkadaşlar benim hayalim hiç birinizinkine benzemiyor,kendimi yanlız hissettim.Ben dogu usulü klasik medrese egitimi alıp,ondan sonra batıda bir okuldan hukuk fakültesini bitirmek istiyordum.ama Rabbim ikisinide nasib etmedi.Ama yinede hayattan memnunum,en azında sizler gibi dostlarım var. :)

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı hayrunisa
şevvalcim rabbim hayırlısını versin senin için. hayırlı olan olsun

güneşcim RABBİM Yardımcın olsun . insallah herşey yoluna girer.

hayalllerim çok benim yaa.. bitane degilki hergün bitane bulurum :)

şimdiki hayalim başka 10 kasımda ... insallah olur bunu çok istiyorum dua edinn :D olsun. benim için hayırlısı bu olacak gibi. :) ve rabbimin rızasına uygun olan birşey olacak. insallah olur.
KIZ 10 KASIMDA NE VAR ALLAH AŞKINA MERAK ETTİM..ATATÜRKÜN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ DEĞİL Mİ OGÜN BEN Mİ YANLIŞ HATIRLIYORUMMM ?( ?( ?(

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Rabbim kalpten samimi olarak kim neyi isterse veriyor...yerden göge kadar sonsuz hamd ve şükürler O'na olsun.....yeter ki biz bizim için en hayırlı olanı isteyelim....
,
,herkesin içinde bir dünyası vardır ....bu dünyada mutlaka hayeller vardır kiminin heran herzaman kiminin ömründe bir iki....

hayellerim öyle çok fazla degil ama içimdekileri en iyi bilen Rabbimdir....

Ben herzaman en hayırlı olan neyse onu isterim...... ,

ELHAMDULİLLAHİ RABBİL ALEMİN HAMDEN KESİRAN VE NİAMEHU VE YUKAFİ MEZİDEH

Rabia A'tul Adviyye

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı keremm
:)arkadaşlar benim hayalim hiç birinizinkine benzemiyor,kendimi yanlız hissettim.Ben dogu usulü klasik medrese egitimi alıp,ondan sonra batıda bir okuldan hukuk fakültesini bitirmek istiyordum.ama Rabbim ikisinide nasib etmedi.Ama yinede hayattan memnunum,en azında sizler gibi dostlarım var. :)

Dogu usulu klasik medrese egitimi... Bu muhtesem bir hayal.

Bakarsiniz birgun bu nasip olur... Yasasiginiz muddetce, hicbirsey icin gecikmis sayilmazsiniz ?(

Fiemanillah,

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı hayrunisa

hayalllerim çok benim yaa.. bitane degilki hergün bitane bulurum :)

şimdiki hayalim başka 10 kasımda ... insallah olur bunu çok istiyorum dua edinn :D olsun. benim için hayırlısı bu olacak gibi. :) ve rabbimin rızasına uygun olan birşey olacak. insallah olur.

HAY MASALLAH BE KIZIM HERGUNE BIR HAYAL HAAA NE GUZELMIS :D :D

HADI 10 KASIMI BEKLIYORM HAYRLISYLA AZ KALDI HAYRLI HABERLERINI BEKLIYORM BELKIM AYNI YERDE CALISMAK IMKANI OLUR MESLEKTAS OLURUZ HIMM :) :)

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
hayal dünyasından uyanın ve düşlerinizi gerçekleştirin
daha ne duruyorsunuz?çabuk olun,beklemeyle olmaz ki,
harekete geçmelisiniz =)

ben öyle yaptım da........ =)
sonuç ne mi?............ =)
hayal=rüya=düş=?????????

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı eslem
iyi bir eş sahibi olmak ve güzel bir yuva kurmak hayırlısıyla ..inş..
ÖNCE Amin diyelim bu kardeşimiz ve kendimiz için,ondan sonrada ;Allah'ım evlerimize mutluluk ve huzur,bedenlerimize saglık ve sıhhat,kazançlarımızı helal ve bereketli eyle.bizleri görünür ve görünmez bütün kaza ve belalardan koru,şeytanların ve şeytanlaşmış insanların şerlerinden ve vesveselerinden sana sıgınırız.AMİNNNNNNNNN

Üst Alt