Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
artık bitirelim diyorum bu akşam sonuç açıklancak ama 4 lider buraya fazla seçelim bitirelim

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı huzurumsun
artık bitirelim diyorum bu akşam sonuç açıklancak ama 4 lider buraya fazla seçelim bitirelim

toplam 23 oy kullanılmış..bence az..biraz daha beklesek mi acaba?bu arada oceana tşk ederim.nickimi ilk söyleyen kişi oldukları için :)

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Sadece konunun ilk sahibinin önerisine onay verdim ben. Bana kalsa bir konu (bu ne olursa olsun) üç günü aşmamalı. Zira mutlak surette konu amacından çıkıyor muhabbet ortamına dönüyor yada olmadık şeyler yazılıyor. Tecrübelerle sabittir. Bu yüzden kendi konumu kısa tuttum.. Rutin Online olanlar az çok belli de ilmi 4 iş günü vermişim yetmez mi? Salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlıktır Cuma mübarek gün C.Tesi Pazar resmi tatil deyip Pazartesiyle sınırlandırsaydım ne yapardınız :)

M

maussema

Guest
Orjinal Yazarı KIRIKMIZRAP
Sadece konunun ilk sahibinin önerisine onay verdim ben. Bana kalsa bir konu (bu ne olursa olsun) üç günü aşmamalı. Zira mutlak surette konu amacından çıkıyor muhabbet ortamına dönüyor yada olmadık şeyler yazılıyor. Tecrübelerle sabittir. Bu yüzden kendi konumu kısa tuttum.. Rutin Online olanlar az çok belli de ilmi 4 iş günü vermişim yetmez mi? Salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlıktır Cuma mübarek gün C.Tesi Pazar resmi tatil deyip Pazartesiyle sınırlandırsaydım ne yapardınız :)

masallah yanı sana laf yetıstırmek mumkun degl sınırlerı alınmıs ınsan :)

M

maussema

Guest
yaa ben oy kulanmayı unutmusum :D

sakın bencıllık edıyor demeyın ama ben bebegımı cok sevıyorum onun ıcınde kendı avatarım dıyorm

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
uzattınız ii olmuş kardeşler ben eksik kalmışım

bir oy bir oydur dimi ama bakarsın işin seyri de işir :D :D :D

bende yamusab kardeşimin avatarını beyeniyorum :) :) :)

Üst Alt