Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

hasan_69

aslanreyhani

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
''Allahım bana öğrettiğinden beni faydalandır,fayda verecek bilgiyi bana öğret ve ilmimi arttır... Fayda vermeyen ilimden, korku duymayan kalpten, kabul edilmeyen duadan,doymayan nefisten, insanı maddi ve ruhsal huzursuzluğa düşüren açlıktan, hıyanetten, cimrilikten,korkaklıktan, düşkün ihtiyarlıktan, sıkıntılı yaşlılıktan Sana sığınırım...''
''Senden iffetli yaşamayı. dünyam, dinim, aile fertlerim ve malım hakkında sağlığı ve güvenliği istiyorum. Eksiklerimi ört, korkumu güvenliğe çevir,önümdeni ardımdan, sağımdan, solumdan, üstümden gelebilecek günah ve felaketlere karşı beni koru...''
"Allahım, yalnız sana inandım, yalnız sana güvendim, yalnız sana teslim oldum, yüzümü yalnız Sana çevirdim, bana sevgini ve sevgisi Senin katında fayda verecek kimselerin sevgisini nasibeyle... Güllerin Efendisinin şefaatine nail olmayı nasibeyle..."
"Ey Rabbim, hakkında kesin bilgim olmayan şeyi istemeken Sana sığınırım... Eğer beni bağışlamaz ve bana merhamet etmezsen, her şeyi kaybedenlerden olurum... Ey Rabbimiz, Sen bizi affet, Sen bize merhamet et, Zira merhamet edenlerin en hayırlısı Sensin..."

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
AMİNN AMİN KÜLLİ ECMAİN

dua ve selametle ...

b@yk!m

"son derece tehlikeli"

Aldığı Beğeniler
1