Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
EN İYİ DOSTUM

Bazen aynı insana duyduğunuz nefret ve sevgi, bazen umut ve umutsuzluk, bazen aslında değmezler. İnsan ruh dünyası o kadar karışık ki bazen kendisi bile kendisini çözemiyor dışardan yardım bekliyor.

bazen sadece anlatmak isteriz kimsenin fikir beyan etmeden hiç konuşmadan bizi dinlemesini isteriz bu mümkün mü?

Kendi duygularımız dışında başkalarının yaşamına ve duygularına ne kadarda hazır cevabız değil mi?

Herkese bir cevabımız vardır mutlaka;ya bence yanlış yapıyorsun bide şöyle yap bak görürsün her şey yoluna girecek&..

Ya keşke böyle yapmasaydın hiç böyle olur mu delirdin mi offff ne zaman akıllanacaksın&&.

Sana söylenen bütün sözler boş hep bildiğini okuyorsun artık bana anlatma ne desem boş hep burnunun dikine gidiyorsun zaten&&

Kim ne derse desin bence hepimiz ben demiştim demeye bayılıyoruz. Hadi itiraf edin sizde seviyorsunuz.

Arkadaşınız anlatır siz böyle yapma bak sonra pişman olacaksın dersiniz. Ama arkadaşınız yapar ve bazen gerçektende pişman olur yine yanınıza gelir ben demiştim demek istemiyorum ama söylemiştim biliyorsun deriz. Arkadaşımızsa süklüm püklüm haklısın der sadece.

Ama sizce o yanınıza onları duymaya mı geldi!!!!!!!

Bazen hıçkıra hıçkıra ağlamak isteriz sebebi sorulmadan sadece bir omuz isteriz yaslanıp ağlayabileceğimiz anlat rahatlarsın denmeden sadece bir omuz var mı sizce????

Bazen ise konuşmak isteriz hiç susmadan ne olduysa anlatmak haykırmak bazen.

Offf o zamanda kimse dinlemek istemez. O an herkes meşguldür kimse bizimle ilgilenmez. Anlatırız anlatırız dinlenmediğimizi fark ettiğimiz halde anlatırız. Arada bir yüzüne bakar hey kime söylüyorum ben alooooo karşıdaki isteksiz tamam tamam dinliyorum devam et aslında demek istediği uğraşamam seninle başka kapıya& çok işim var ya offf nerden çıktı bu bugün

Eğer sizi gerçekten dinleyecek bazen hiç konuşmadan sormadan omzunda ağlamanıza izin verecek bazen hiç susmadan konuşmalarınızın tek kelimesini bile kaçırmadan dinleyecek sen ne dersin ne yapmalıyım diye sorduğunuzda sizi asla incitmeden fikrini söyleyecek tek gerçek dostunuz ANNEMİZ dir kız erkek fark etmez o hep yanımızda yakınımızdadır biz söylemesek de anlar bir sorun olduğunu bekler anlatmamızı sabırla sükunetle bekler.

CANIM ANNEM TEK VE GERÇEK DOSTUM İYİKİ ANNEMSİN İYİKİ HEP YANIMDASIN SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM

Sizin en iyi dostunuz kim?

Ya da böyle biri varmı????????

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun kardeş Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Gercekten cok güzel anlamli bir yaziydi Hafiz kardesim yüregine saglik
Allah(c.c)razi olsun insaAllah
Selam ve Dua ile......

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
en iyi dostum kitaplarım..
nerde bırakırsam bırakayım o beni hiç bırakmaz ne zaman konuşmak istesemonlarla konuşurum onlardır benim derdime derrman olan onlardır hüzünlenince bir çıkış kapısı gösteren ...

kitaplarıma yaslanırım ağlarsam onlara sarılır ağlarım
dostumdur kitaplarım...

emeğine bereket hafız kardeşim
dua ile dua diye
selamunaleyküm

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
ALLAH C.C)RAZI OLSUN ANLAMLI GÜZEL PAYLAŞIM.

EN İYİ DOSTUM( KURAN IM)TABİ HER MÜ MİNİN DOSTUDUR AYNI ZAMANDA,SONRA ANNEM.

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
kur an ve namaz

Namaz, bizim yaratıcımızla olan dostluğumuzdur

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : hafız_70

CANIM ANNEM TEK VE GERÇEK DOSTUM İYİKİ ANNEMSİN İYİKİ HEP YANIMDASIN SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM

Allah (cc) razı olsun kardeşim emeğine sağlık...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Güzel yorumlarınız için Allah razı olsun.

Fi emanillah.

Üst Alt