Hehe ben olsam yutmazdım herhaldeORiJiNAL YAZARI : silaucan
olmaz mıııı,şimdiden gülüyorum....
Dersin boş olduğu bir saatte,tüm sınıf kendi halinde takılmaya başladı...
Bizim grubun kızları koridorlarda dolaşırken,ders yapmakta olan başka bir hocamızn sınıfının kapısını çalıp kaçıyorduk.....
Tabi hoca en son dayanamayıp dışarı çıktı,tüm kızlar bayanlar tuvaletine saklandı...
Derken bu zavallı Silaucan kaçamadı ve kaldı ortada....
Her ne kadar camdan bakarmış ve hiçbirşeyden habersizmiş gibi yaptıysam da yutmamıştır herhalde...![]()
![]()
![]()

Abi bizde anlatın diye açdık zaten bu konuyuORiJiNAL YAZARI : HACI BORAN
ben anlatsam cok benim komiklerim onur![]()
![]()

EE abi peki notu verdi mi hocaORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
bir matematik dersi idi..
bende pek anlamazdim..matematikten..yaramaz oldugum için de hoca beni cok severdi..
bir gün necmeddin kalk seni sözlü yapicam,çözebilirsen soruyu kaç istersen vericem dedi..Bende nasil yapicam diye diye tahtaya geldim..
soruyu sordu..ALLAH tan tahtada o sorudan aynisi ,fakat rakamları degismis olan vardı..biraz hinlik oldugu için ona bakarak soruyu çözdüm
hocanın yüzünü görmeliydiniz..öyle bir şaşırdıki..çözdüğüme..
gerçi tüm sınıf şaşırdı..
neyse siraya otururken ,rahmetli kemal sunalin yürüyüşü varya ,aynı ondan yürüyüp en son sıraya geçtim..ve ayaklarımı masanın üstüne attım.bendeki havayı görmeniz lazimdı..
hoca kaç verim dedi..bende 10 dan aşağısı kurtarmaz hocam dedim..
neyse aradan beş dakika geçti..hoca tekrar necmeddin gel bir tane daha çöz dedi..
bende hocam yeter ,kusura bakmayın bu günlük bu kadar dedim..kalkmadım.
kalksaydım ,kesin çözemezdim..çünkü tahta silinmişti....

Original von Necmeddin
bir matematik dersi idi..
bende pek anlamazdim..matematikten..yaramaz oldugum için de hoca beni cok severdi..
bir gün necmeddin kalk seni sözlü yapicam,çözebilirsen soruyu kaç istersen vericem dedi..Bende nasil yapicam diye diye tahtaya geldim..
soruyu sordu..ALLAH tan tahtada o sorudan aynisi ,fakat rakamları degismis olan vardı..biraz hinlik oldugu için ona bakarak soruyu çözdüm
hocanın yüzünü görmeliydiniz..öyle bir şaşırdıki..çözdüğüme..
gerçi tüm sınıf şaşırdı..
neyse siraya otururken ,rahmetli kemal sunalin yürüyüşü varya ,aynı ondan yürüyüp en son sıraya geçtim..ve ayaklarımı masanın üstüne attım.bendeki havayı görmeniz lazimdı..
hoca kaç verim dedi..bende 10 dan aşağısı kurtarmaz hocam dedim..
neyse aradan beş dakika geçti..hoca tekrar necmeddin gel bir tane daha çöz dedi..
bende hocam yeter ,kusura bakmayın bu günlük bu kadar dedim..kalkmadım.
kalksaydım ,kesin çözemezdim..çünkü tahta silinmişti....
8)bende olsam yutmazdım.....evet bu anıyı bizde yaşamışdık....ORiJiNAL YAZARI : silaucan
olmaz mıııı,şimdiden gülüyorum....
Dersin boş olduğu bir saatte,tüm sınıf kendi halinde takılmaya başladı...
Bizim grubun kızları koridorlarda dolaşırken,ders yapmakta olan başka bir hocamızn sınıfının kapısını çalıp kaçıyorduk.....
Tabi hoca en son dayanamayıp dışarı çıktı,tüm kızlar bayanlar tuvaletine saklandı...
Derken bu zavallı Silaucan kaçamadı ve kaldı ortada....
Her ne kadar camdan bakarmış ve hiçbirşeyden habersizmiş gibi yaptıysam da yutmamıştır herhalde...![]()
![]()
![]()