Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Seçimlerde yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Ama bu sefer ki 'Bu kadar da olmaz' dedirtecek kadar ilginç. İşte Antalya'da yaşanan ilginç olayın ayrıntıları:

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kapaklı köyünde muhtarlık için oy kullanılan zarftan 400 TL çıktı. Oy iptal edilirken İlçe Seçim Kuruluna başvuran ve paranın kendisine ait olduğunu bildiren kişiye para geri verildi.
Demre İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mutlu Çat AA muhabirine yaptığı açıklamada köydeki ilköğretim okulunda sandık kurulu oy kullanılan zarfların açılması sırasında muhtarlık için kullanılan bir zarftan oy pusulasının yanı sıra 400 TL çıktığını bildirdi. Paranın tutanağa geçirildiğini ve oyun iptal edildiğini belirten Çat ardından bir kişinin paranın kendisine ait olduğunu belirterek başvurduğunu ve talep kurulda değerlendirildikten sonra paranın iade edildiğini söyledi.
Parayı yanlışlıkla zarfa koyduğunu ileri sürerek İlçe Seçim Kuruluna başvuran Ali Denizaltı (55) da sandığın başına geldiğinde muhtara ait oy pusulasını cebinden çıkardığını ve zarfa koyduğunu anlattı. Eve döndüğünde cebindeki 400 TL'nin olmadığını fark ettiğini kaydeden Denizaltı zarftan çıkan paranın kendisine ait olduğunu anladığını ve ilçe seçim kuruluna başvurduğunu anlattı.

alintidir

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bizim millet aşık mı yoksa ayakta mı uyuyor çözemedim.:D

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bizim millet aşık mı yoksa ayakta mı uyuyor çözemedim.:D

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
Ayakta uyuyo sanırım,yazık olmuş 400 tl.ye,adamın maaşının yarısı gitti,buda ona ders olur artık,bidaha parasına sıkı sıkı sahip olur...:):):)

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Bu kadar olur şaşkınlıkta :D

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
gercekten ilginc..

yurdum insani .. yazisina bunuda eklemek gerek..:)

ozan

Siyah Sancak

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
:çekiç::çekiç:valla bu krizde 400 ytl iyi para...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Burası türkiye...

Üst Alt