Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Kardeşler sevdiğiniz, en son seyrettiğiniz veya önerebileceğiniz filmleri kısaca neden sevdiğinizi söyleyerek tanıtırsanız çok sevineceğim. Film kültürü bakımından çok zayıf olan ve seyrettiği filmler otobüs yolculuğunda konan filmler dairesinde olan ben, film seyretmeye karar verdim

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
yüzüklerin efendisi serisini çok severim , olağan şüpheliler , dövüş kulübü , devlet düşmanı , paramparça köpekler ve aşklar , içimdeki deniz , hayat güzeldir , baba serisi , karayip korsanları serisi bunlar ilk aklıma gelenler liste böyle uzar gider.

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
flm kültürüm hiç yok izleyemiyorum en son 2 sene önce sinemaya gitmiştim babam ve oglum içindi onun dışında televizyondada izlemedim..hele yabancı filimler hakkında hiç bir fikrim yok:)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Münih
Oliwer Twist

samare

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
A MOMENT TO REMEMBER(2004) IMDB:8.0
Hyun-seung Lee, Siworae (2000), (Il Mare)
3-Iron - Bin-jip (2004) Boş Ev
My Sassy Girl (2001)
Jae-young Kwak, Keulraesik (2003), (The Classic)
Acacia (Akasya) (2003) (GüneyKore)
Daisy (2006) papatya
Hero Kahraman
Kaplan ve Ejderha
Sad Movie (2005) :tatil:

Elif'e Sevdali..

Gülüşü Yaralı..

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Türk Sineması Hayranı Olduğumdan O Kadar Çok Sevdiğim ve Severek İzlediğim Film Varki. Bu Aralar Her Fırsatta İzlediğim Tek Bir Film Var
O da Cüneyt Arkın ve Fatma Girik'in Baş Rollerini Paylaştığı ` Murat ile Nazlı ´ Filmidir.

121.jpg

Filmi Kısmet Olmayıpta İzleyemeyen Varsa Diye Linkini Ekliyorum. İyi Seyirler Diyorum

xxx Not: Çok Romantik Film İzledim Bu En Güzellerinden Biridir..

Murat ile Nazlı ( Buradan )

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Eskiye oranla daha izliyorum...ablam varken her hafta hangi filim cıkıcak diye merakla bakardık şimdi daha seçiçiyim..genelde komik ve gizemli korkunç filimler terçihim bide çocuk filimleri :)

İlk aklıma gelenelr: Aman tanrım,yeşil yol, kaya çok var ama aklımda yok..
enson "recep ivedik" izledim tek kelimeyle iğrenççç ığğğ:buba:

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Recep ivedik çok terbiyesiz ama çok komik bir karakter. Şahan ömür boyu sadece o karakter üzerinden film ve reklam yapsa ona kafi gelir.

Buarada filmde birşey dikkatimi çekti, Recep ivedik efendi kime Selamunaleykum dese karşıdaki VeAleykumSelam demiyor, selam yada merhaba diyorlar. Bu tesbiti şahana mail olarak atmak istiyorum

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
en son recep ivediği gördüm bence de iğrenç bir filmdi aslında 120 ye gitmek istemiştik ama biz gittiğimiz gün gösterimi yoktu inş. en kısa zamanda izlemek istiyorum

erni

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
enson kutsal damacanayı izledim biraz küfürlü ama müthiş komedi

Üst Alt