Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Türk filimlerini genellikle tercih eder ona göre sinema seçerim.Yabancı filimleri mümkün olduğunca seyretmemeye çalışıyorum.Genelde seyretmiyorumda.
Son gittiğim filimlerin içerisinde ivedikde vardı ama benim içinde fazla güzel değildi.Argo ön safhada idi.
Sener sen ve kenan imirzalıoğlu başrolünde olan kabadayı izlediğim filimler arasında.Bu film güzeldi.Oyuncu kadrosu zaten başdan güzel ona bakılarak filmin nasıl birşey olduğu belli oluyor.Yine cinemalarda olan o çocukları olsun okadar güzel ve önerilecek bir film olmasada ilk olaraK türk filmi tercihim idi.
Son yıllarda hergeçen gün dahada ilerliyor türk sineması belli bir aradan sonra.Buda yabancı filim izlemeyenler için gayet mutluluk verici.

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
ben uzun zaman oldu sinemaya gitmedim ..
ama netten indirdigim cok filim var..
malesef indirmesini seviyorum ama izlemeye gelince nedese vakit bulamiyorum ..:D

daha dun rambo izledim 2008 versiyonu ..
gorsel efek olarak guzel filim konusu o kadarda ii deil ..

onun disinda karayip korsanlari ..
milattan once 10.000 ve 80 lerin kara simsek dizisi geri geldi ..
birde o guzel :)

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Ben Şaban Filmi yani (Kemal SUNAL) izlemiştim en son tv lerin birinde.....genelde benim ufaklıkla yumurcak tv izliyoruz maalisef.........Bun dada vardir bir hayır ne diyelim.........Emeğinzie sağlık.....

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Aklıma glene bir kaç filim daha :)

Testere serisi iğrenç kanlı bi filim ama gizemlide.. izlemek istemiyorum ama nasıl oluyosa müptelası oldum ve Kabadayı, aman tanrim..

daha bugun izledimğim "o çocular" filimi..muhteşemdi müziğinden tutun oyuncuları konusu içeriği biraz argoda var ama çok doğal mizahın ve hüzünnün aynı anda yaşayabileçeğiniz muhteşem bi filim... valla ben ağladım aklımdan çıkmıyo hatta şuan o müziği dinliyorum..kıraç zaten bi başka filimin içindeki müziklerde çok hoştu...
Sinemada ne izlesek diyenlere tavsiyemdir ;)

furkan38

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
ama modifiyeli araba filimleri izlerim mesela tokyo drift,taksi filminin serisi v.b gibi şeyler izlerim

Üst Alt