Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Sitemizde Yenilikler

Sevgili Ziyaretcilerimiz

Sitemize Bazi Yenilikler Getirdik.
Aldigimiz Sikayetler Üzere Üyelerimizin Profillerini Engelledik. Bazi Kisiler Üyelerimizin Profillerinde Maillerini Aliyor Ve Rahatsiz Edici Mesajlar Yolluyorlar. Bu Tür Huzursuzluklari Ortadan Kaldirmak Icin Portalimizda Cok Aktif Olmayan Forumda Katki Saglamayan Üyelerimize Bütün Üyelerimizin Profilleri Artik Engelli Olarak Kalacaktir.
Profil Engelinin Kaldirilmasini Isteyen Üyelerimiz Adminlerimize Müracat Eebilirler. Basvuru Yapan Üyemizin Mesaj Sayisini Gözden Gecirerek Hakkinda Gerekli Arasirmalari Yaptiktan Sonra Bu Engeli Kaldiracagiz.

Bismillahirrahmanirrahim

Şahsen yukarıda yazılı olanları okurken acaba devlet dairesine mi girdim diye aklıma takıldı..Hatalı olabilirim..O hatamda uzun süredir portala bazı sebeplerden ötürü giremeyişim olabilir..çok aktif olamadım...çok mesaj yazamadım ...diye ben kendi profilime bile bakamıyorum....Şüpheli biri olmak ne kötü Allah(c.c.)ım Ya Rabbi beni ve tüm inanları katında şüpheli eyleme Kendine layık kul ,Habibine layık ümmet eyle..Bu günahkar kulunu affeyle Allah(c.c.)ım ...Sitede aktif olmadım diye mesaj yazıp katkı sağlamadım diye böyle cezaya müstehak olursam..Yarabbi o mahşer gününde Eksik kalan namazlarım,İbadetlerim için nasıl ceza çekerim Affeyle Ya Rabbim....
Ya Rabbi bizleri Riya (Gösteriş) dan sakındır..

Allah(c.c.) kusurlarımızı bağışlasın...

Hepiniz hakkınızı helal ediniz..

Benden yana helaldir.Zira ölüm her an ensemizde...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
bu karari sadece onlem almak icin aldik ..
herkesi ayni kefeye koymadik ..

bahsedilenleri... yapanlar kendilerini biliyorlar.
ve bizde biliyoruz kimler ne yaptigini ..
her uyeyin ne yaptigini nerelerde gezdigini biliriz..

ummadigimiz uyelerden profil gezme olayini gordugumuz icin ..
malesef bu karari almak zorunda kaldik ..

herkezin ici rahat olsun ..

profilinede bakmak isteyen profil ayarlarina girip kontrol edebilir..

Üst Alt