Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
"Ergun CANDAN" adlı yazar hakkında bilgisi olan var mı...?

Ben google den araştırma yaptım fakat, yetersiz kaldı... Kimdir, nedir, miiliyeti ve özellikle dini nedir, bilen var mı...?

Aslında acilen cevaba ihtiyacım var...

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Fatih Altaylı malıyla program yapan adam değil mi ..? Bende pek tanımıyorum üzgünüm yardımcı olamayacağım ..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
"Ergun CANDAN" adlı yazar hakkında bilgisi olan var mı...?

Ben google den araştırma yaptım fakat, yetersiz kaldı... Kimdir, nedir, miiliyeti ve özellikle dini nedir, bilen var mı...?

Aslında acilen cevaba ihtiyacım var...

yeterince acil olmadığının farkındayım ama konuyu yeni gördüm,artık işine yararsa diyerek bişeyler yazalım o olsun..

şahsını bilmemekle birlikte sınır ötesi yayınlarını kurup genel yayin yonetmenliğini yapan şahıs gazeteci yazarda deniyor kendisine- ki sınır ötesi yayınları saçma sapan kafa karıştırıcı şeyleri sırf reyting için sunması ile tanınır.. yayınladıkları şeyin doğruluğu filan filan gibi hassasiyetleri bildiğim kadarıyla yoktur..
parapisikoloji alanında yazıyor diye aklımda kalmış.

işine yararmı yazdıklarım bilemiyorum kardeşcim ama bendeki bilgi bu kadar.

damlasu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ERGUN CANDAN ı yakından tanıyan bir genç kızın bana çektiği mail okuyun..o göya mesleği yazar olan herif benim hayatımı maffeti tamamiyle sapık kişiliği olan birisi allah onun belasını versin......siz ( )oturuyorsunuz? öyle yazmışsınız yani bu adam taaa oralara kadarmı geliyor inanamıyıorum...aslında inanırım çnkü adam bir alkolik sapık...siz siz olun kızını dövmeniz gerekse bile o adamla konuşturmayın sakın!!!! maffolursunuz...kimbilir kızınıza neler neler söyliyip beynini yıkıor.iyiki bu ilişkilerini farkına varmışsınız...kitaplarına gelince önce evimdeki bütün kitaplarını kütüphaneye bağışlamayı düşünmüştüm...ama dedimki bu herif bunları hangi kafayla yazdı kimbilir en iyisi bunları yakıyim diye karar verdim...siz nasıl yardımcı olabilirim??? iyi günler aman kzıınızı uzak tutun yoksa hayatında unutamayacağı kötü anıları olur .......KISACASI ERGUN CANDANIN KİTAPLARI BİR TUZAK.
ERGUN CANDAN I merak ediyorsanız size onu enn iyi ben anlatrım.bana ulaşın..:

katresu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Diğer
Bilgiler için teşekkürler.

Allah razı olsun.

Üst Alt