Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Orjinal Yazarı deli_boran
Orjinal Yazarı fzehra
beyelere baktımda hemen balıklama atlamışlar bu işe unutmayın kadın asla unutmaz ve uyumaz
bana bakın bayanlar bu işi kendi lehinize çevirebilirisiniz

evlilikte taktikler çokkk sonu bitmezzz :D :D :D
Ya abla sendimi :] :]

sanki askeri süzler söylemiş gibisin,uyumaz,yemez(v.s) :D :D

bayanlar hemen bir birinizi tutup beylere laf atmışsınız. Ne güzel işte adam ne güzel kahvaltı hazırlamış ordada bir seferlige mahsus bişey belirtmemiş ki
hayat zaten müşterektir.

ablası ben bir şey demedimm ;) ;) ikisinin ortası yani siz bunu fırsat bilince neyapayım feminst duygularım kabardı hani ha :D :D :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı kerems
Ana ya adam ne güzel kahvaltı hazırlamış işte jestin centilmenliğin en güzelini yapmış hemde evliliğin ilk günü gibi en özel günlerden birinde... E okadar zahmet çekmiş düşünmüş hazırlamış ne var sanki karşılığındada ufacık bir şey istese :)

Anoommm ufacik dedigi seye bak, okadar ufak bisey madem siz niye hazirlamiyonuz?...Hanim'dan bekliyonuzzz... :p

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Yaaa bu erkeklerin hepsi ayniiii....Unutmayin ki hanimlar sizden daha uyanik :D

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
niye oyle dusundun simdi herkez bir deildir..
bazi light erkeklerde var onlar ne guzel yapiyor :D

uyanik fikrine katilmiyorum ..belki kastin fazla uyumiyan genelde uyanik kalan. ise orda haklisin :D

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Orjinal Yazarı esencemrem
Evet bu konuda haklısın kerems kardeş erkekler herzaman kadından birşeyler ister ve bekler...kendileri ancak bir defaya mahsus yaparlar..Eminim o erkek hayatı boyunca bir daha eşine kahvaltı hazırlamamıştır..devamı yoktur yani burası garanti... erkek bir defa hazırlar kuş sütünün eksik oldugu bir kahvaltı ama kadım bir ömür boyu hazırlar..paylaşımın güzel di kardeş sagol..selametle...

COK GUZEL DEMISSINIZ BASKA SOZE NE GEREK
:)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ay başı güzeldi ama sonunda öyle bişey istemesi......

Aslında istemesede kim hazırlıcak kahvaltıyı sanki her gün kendimi kalkacak...

Böyle isterim hep demese idi daha kibar olurdu... Öyle bir maruzatta bunulmasına gerek bile yok ki.. Eğer kuş sütü haric eve her şeyi getirebiliyorsa sofrada onu mutlaka görecektir zaten ;)..Çünkü müslüman bir hanım bu işi seve seve yapar.. Lakin şu kadar varki bir şeyler ters gidiyorsa içinden kızarak yapar... :)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Başak

Böyle isterim hep demese idi daha kibar olurdu... Öyle bir maruzatta bunulmasına gerek bile yok ki.. Eğer kuş sütü haric eve her şeyi getirebiliyorsa sofrada onu mutlaka görecektir zaten ;)..Çünkü müslüman bir hanım bu işi seve seve yapar.. Lakin şu kadar varki bir şeyler ters gidiyorsa içinden kızarak yapar... :)

Canimmm en güzel cevabi sen vermissin....E hadi buyurun beyler cevap verin.... :D :p :p

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Orjinal Yazarı Başak

seve seve yapmayan bayanlarda var degilmi bacım..
tabi ki ne getirilirse sofrada o olur ama bazende ne olursa olsun yapılmaz veya hut yapmazlar o gibi bayanlara ne demeli peki.. Ama benim görüsüm her sey karsılıklıdır

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı silaucan
AH BU UYANIK ERKEKLER,NE OLUR HER ZAMAN HAZIRLASANIZ GÜZELİM KAHVALTILARI :p
Kahvaltı Hazırlamak kadınlara daha çok yakışıyoooor bizler sizler kadar becerikli değiiiiiilllllliiiiiiiiiz.......

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı Günes
Yaaa bu erkeklerin hepsi ayniiii....Unutmayin ki hanimlar sizden daha uyanik :D
Siz öyle sanıyorsunuz. Benimde bir hanımla bir Erkekle ilgili bir fıkram var onu inşaallah buraya yazayım.
Bir bayanla bir erkek evlenmek isterler kadın derki benim ayda yılda bir hanımlıgım tutar beni o gün mazur gör bana kızma erkekte tamam der oda derki benimde ayda yılda bir eşşekliğim tutar o günde senbeni mazur gör.
Evlenirler birkaç ay geçer kadının hanımlıgı tutar birgün hiçbir iş yapmaz oturur öylece evde adam sesini çıkarmaz neyse ertesi gün ve daha sonraki günlerde de bu halini devam ettirir.Erkek en sonunda hanımını alır güzelce bir döver, ona dönerek hanımım kusura bakma bugünde de benim eşşekliğim tuttu der kadın pişman olur. Eşşekliğinin aynı kendisinin yaptığı gibi devam edeceginden korkararak kocasına söz verir. "Beyim söz bidaha hanımlıgım tutmayacak"
Varın artık gerisini siz düşünün. Hanımlar!!!

Üst Alt