Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
şimdi bu fıkraya bayanlar olarak gülelim mi,ağlayalım mı?

hakan48 yani oldumu şimdi,erkeklerimize öyle kötü haller yakışmaz,tıpkı bayanlarımıza olduğu gibi....

hakan ve tüm erkekleri topa tutun bayanlar =) :p

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı silaucan
şimdi bu fıkraya bayanlar olarak gülelim mi,ağlayalım mı?

hakan48 yani oldumu şimdi,erkeklerimize öyle kötü haller yakışmaz,tıpkı bayanlarımıza olduğu gibi....

hakan ve tüm erkekleri topa tutun bayanlar =) :p

kesinlikle ablacığım bu haller ne bir beye nede bir bayana yakışır..

başakcığım sözlerinede aynen katılıyorum çok güzel dile getirmişsin sağolasın ..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Utaniyorum yazmaya ama, Ben gene Basak, giremiyorum adim ile onun için annemden girdim, ozur diliyorum hepinizden..
Neyse konuma geçeyim, ^u beyanatta imzam gibi olacak bu gece :)

Eslemcim tesekkür ederim gülüm...

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
hakan48 karde_im erkeklerin aciz ve güçsüz oldugu an kad1na el kald1rd1g1 and1r.. bunuda sak1n unutma...erkeklik kad1na el kald1rmak, dayak atmak degildir...böyle dü_ünen aciz ve cahildir...

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Kad1nlar1 Anlamak Gerçekten Bu Kadar Zormuymu_ Acaba...

Adamin biri California'da bir kumsalda yururken ayagi eski bir lambaya takilmis, adam lambayi kumlarin icinden cikarmis. Dalgasina Belki cin cikar" deyip ovalamis lambayi, harbi harbi cin cikmis.
Adam cok sasirmis, cin baslamis konusmaya "Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardin vs ..."
- "Bu, bu ay icinde dorduncu cikarilisim ve bu isten sikilmaya basladim bu yuzden 3 dilegi unut. Sadece 1 dilek hakkin var!"
Adam oturmus ve bir sure dusunmus ve "Her zaman Hawaii'ye gitmek istedim ama ucaktan korkarim ve deniz beni cok tutar.Benim icin Hawaii'ye bir kopru yap boylece arabayla oraya gidebileyim" demis.
Cin gulmus ve
- "Bu imkansiz. Bu isin lojistigini dusun! Koprunun ayaklari nasil Pasifik'in dibine ulasabilir? Ne kadar beton gerektigini, ne kadar celik gerektigini dusun. Hayir, baska bir dilek dusun" demis.
Adam tamam demis ve gercekten guzel bir dilek dusunmeye baslamis. En sonunda,
- "Dort kere evlendim ve bosandim. Butun E_lerim her zaman duyarsiz oldugumu ve onunla ilgilenmedigimi soylerdi. Bu yuzden, kadinlari anlayabilmeyi diliyorum... Nasil hissettiklerini ve neden agladiklarini, bir sey soylemedikleri zaman gercekten ne istediklerini...onlari nasil gercekten mutlu edebilecegimi bilmek istiyorum..."
Cin cevap vermis:
- "Köprü iki seritli mi olsun dört seritli mi ???!!!"

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Yazdığım fıkrada maksadım hanımları rencide etmek değildi sadece o an aklıma geldi yazdım kadınlara tabii el kalkmaz onlar bizim baş tacımız. Hanımlar eğer sizleri kırdıysam hepinizden teker teker özür dilerim.... ;( :O

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ORiJiNAL YAZARI : hakan_48
Yazdığım fıkrada maksadım hanımları rencide etmek değildi sadece o an aklıma geldi yazdım kadınlara tabii el kalkmaz onlar bizim baş tacımız. Hanımlar eğer sizleri kırdıysam hepinizden teker teker özür dilerim.... ;( :O
fıkrada olsa kötüydü hakan kardeşim...benim tarafımdan özrün kabul edildi...selametle...

Üst Alt